olcaytogezer
Zirve
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri
günaydın....nerde bu millet...ingiltere'den 8 çeker almaya mı gittiler yoksa ;D ;D
günaydın....nerde bu millet...ingiltere'den 8 çeker almaya mı gittiler yoksa ;D ;D
abi , bir durumun 1000 tane bahanesi olabilir...elektrikler kesikti çalışamadım, yağmur yağdı kaydım, muz kabuğu atmışlar kaydım, cebim delikti düşmüş, amuda kalktım başıma kan doldu, çok içmiştim hatırlamıyorum....böylece çoğalır..... ;D ;D.. ama bir özürü olur...BATTIK !!!!!!...sağ olsun arkadaşımız da bizi çekti...bu kadar ve bitti.....Mert oğlan olsunlar, ......mü yesinler ;D ;Dred34' Alıntı:BİZİM LANDCILAR BİRAZ SARSILMIŞLAR .... ;D kaldıkları yerde bir avuc çamur ya ....giriş açıları yanlış bence ne dersin Olcayto.... ???
olcaytogezer' Alıntı:yok abi ben arb falan takmıyorum, bu kadar paraya gerek yok...kemerburgazda bir köylü 50 liraya traktörle çekiyormuş...taktıracağıma en az 80 kere çektiririm kendimi alt tarafı....80 kere de batarsam tabi... ;D ;D
red34' Alıntı:BİZİM LANDCILAR BİRAZ SARSILMIŞLAR .... ;D kaldıkları yerde bir avuc çamur ya ....giriş açıları yanlış bence ne dersin Olcayto.... ???
red34' Alıntı:canın sağolsun Burak...önce iş diyelim o zaman senin yerini iptal ediyoruz doğrumudur.... ???