Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 292,471

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

tolgas' Alıntı:
ben aklımı peynır ekmekle yemedım ;D genç yaşta sanayıde ustalarla uğraşmaktan yaşlandım yemin ediyorum bana sorunsuz problemsız araba lazım
acaglar' Alıntı:

disco alırsan sanayide yaslanmayı bırak ordan alır gomerler snii ztn yuzunu goremiyorum sanayiden :mad:
hic goremem :mad:
bak cem abiye aytug abiye mert abiye hangisi cıkabiliyorki sanayidennnnn ;D ;D ;D

bak cem abiye aytug abiye mert abiye hangisi cıkabiliyorki sanayidennnnn ;D ;D ;D
bunu dedim ya bu sefer yandım :eek: :eek: :eek:

yok ya ne alcam disco manyakmıyım ben ;D

tolgas' Alıntı:
ben aklımı peynır ekmekle yemedım ;D genç yaşta sanayıde ustalarla uğraşmaktan yaşlandım yemin ediyorum bana sorunsuz problemsız araba lazım

o zaman en ucuzu bu işlerde navara yada pathfinder... alacaksın keyfine bakacaksın... yağını suyunu koy, düzenli servise gir sana hiçbir masraf çıkartmaz hemde sıfır alırsan 3 yıl 100.000 km garantisi olur... kafadan 3 yıl rahatsın... hadi hayırlı olsun ;D ;D ;D

Kmtn' Alıntı:
o zaman en ucuzu bu işlerde navara yada pathfinder... alacaksın keyfine bakacaksın... yağını suyunu koy, düzenli servise gir sana hiçbir masraf çıkartmaz hemde sıfır alırsan 3 yıl 100.000 km garantisi olur... kafadan 3 yıl rahatsın... hadi hayırlı olsun ;D ;D ;D
pathfinder alsında evin yolunu zor bulsun kardeşim ;D ;D ;D

pathfinder olmassss 125.000 milyon artı o arabayla fazla oynayamazsın en azından yükseltme kiti yoktur zaten fabrika da oynatmıyor eğer yaparsan garantiden cıkarıyor hemen eğer orjinal hali ilede araziye girersen bizim gittiğimiz bazı yerlerde takılıp kalır pek tavsiye edilmiyor...tabii bizim gittiğimiz yerlere göre konuşuyorum ...birde her tarafı elektronik istediğin gibi oynayamazsın yeni modellerde....kısacası Tolgaya pek gelmez o araba.... ;)

bu arada navarra ucuz bi arabamı :smiley: ... navarra cok sağlam ama ucuz bi araba değil .. :smiley: ucuz offroad arabası dısco 1 bence 15 e al ıhtıyaca gore harca 20-25 arası tam donanımlı araban olsun :smiley: ayrıca

bıkac parca bılgısı verıyım rot :20 tl rot kolu : 20tl gıbı ve dıger yürüyen aksamları çok ucuz... ;) ;)

acaglar' Alıntı:
pathfinder alsında evin yolunu zor bulsun kardeşim ;D ;D ;D

baksana discosu olanlar hiç bulamıyorlarmış :smiley: ikametleri sanayi olmuş ;D

ben ucuz mal alicak kadar zengin degilim demis bir buyugumuz , Bulent abi daha iyi bilir kimdir filan ;D

red34' Alıntı:
ben demedim.. ;D söyleyen kişi ROBERT BOSCH... ;)

bu söz; ingiliz atasözüdür :smiley: robert amcayı biz alman biliyoruz ama :smiley: 7 kuşak öteden bir ingilizlik varsa orasını bilmem ;D olsada söz onun değil zaten ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR