Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,830

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

cihanülker' Alıntı:
kürşat hayırlı olsun ,çözdünmü çadır işini ?

saol cihan abi çadır işini acele etmiyorum zaten ankaraya getirdiğim otağ duruyor 6 kişilik, ama bir ara araç üstü yapıcam Ahmet ustaya uğradığım bir ara olur heralde. Yalnız benim orjinal ARB port bagajı arkadan kesip çadırı arkadan açılır koymuşlar orayada vidali açma kapama yapmış Ahmet abi, o yüzden yandan yapamam da gene arkadan açılır tip olur heralde. Sen neden yandan açılana geçtin abi dahamı kullanışlı ?

Tempus' Alıntı:
saol cihan abi çadır işini acele etmiyorum zaten ankaraya getirdiğim otağ duruyor 6 kişilik, ama bir ara araç üstü yapıcam Ahmet ustaya uğradığım bir ara olur heralde. Yalnız benim orjinal ARB port bagajı arkadan kesip çadırı arkadan açılır koymuşlar orayada vidali açma kapama yapmış Ahmet abi, o yüzden yandan yapamam da gene arkadan açılır tip olur heralde. Sen neden yandan açılana geçtin abi dahamı kullanışlı ?

kürşat senin çadırıda yana açılır hale getiririz dert etme , benim yana açma sebebime gelince , ilk monte ettiğimde eski çadırı yana açılıyordu,sonradan arkaya açtım ,ama bende bagaj kapağı yukarı açıldığından dolayı arasıra bagaja bağlı arka sis lambalarına sürtüyordu,birde bagaj kısmına giriş çıkış merdivenin yanından zor oluyordu ,şimdi yana aldık rahatladım bagaj tamamen bana ait ( TOYO BAR) daha kullanışlı bir hale geldi :D, çadır işini dert etme ,hem ahmet abide hemde barborosta var , hangisini istersen al , tak gitsin çok kullanışlı

cihanülker' Alıntı:
kürşat senin çadırıda yana açılır hale getiririz dert etme , benim yana açma sebebime gelince , ilk monte ettiğimde eski çadırı yana açılıyordu,sonradan arkaya açtım ,ama bende bagaj kapağı yukarı açıldığından dolayı arasıra bagaja bağlı arka sis lambalarına sürtüyordu,birde bagaj kısmına giriş çıkış merdivenin yanından zor oluyordu ,şimdi yana aldık rahatladım bagaj tamamen bana ait ( TOYO BAR) daha kullanışlı bir hale geldi :D, çadır işini dert etme ,hem ahmet abide hemde barborosta var , hangisini istersen al , tak gitsin çok kullanışlı

hımm benim kapak da üste açılıyor abi unuttun sen bende vx80 var artık ;D ya abi yana açılır hale getirmek kolayda, orjinal port bagajın arkayı kesmişler zaten insafsızca ;D şimdi yanıda kesmek gerekicek orjinal arb mundar olucak iyice ;D hepiniz çadırları değiştiriyorsunuz bu yeni çadırlarda iyi bişiler olmalı kesin :D

Tempus' Alıntı:
hımm benim kapak da üste açılıyor abi unuttun sen bende vx80 var artık ;D ya abi yana açılır hale getirmek kolayda, orjinal port bagajın arkayı kesmişler zaten insafsızca ;D şimdi yanıda kesmek gerekicek orjinal arb mundar olucak iyice ;D hepiniz çadırları değiştiriyorsunuz bu yeni çadırlarda iyi bişiler olmalı kesin :D

kürşat ben memnunumda suzıye sığmıyor mecburen değiştiricem
;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:

yok leyn kimsenin çadırı değiştirdiği filan yok , benim eski çadır mavi ,turuncuydu ufuk abinin arabasının renginde olduğu için ufuk abiye verdim :D ,

cihanülker' Alıntı:
yok leyn kimsenin çadırı değiştirdiği filan yok , benim eski çadır mavi ,turuncuydu ufuk abinin arabasının renginde olduğu için ufuk abiye verdim :D ,

antalyaya gelicem abi o zaman yeterince içip karar veririm ;D ıspartaya gelicez ordan da 2-3 gün olimpos filan düşünüyoruz bakalım kısmetse

Kürşatcım sağolasın.
Artık yurtdışı gezilere hazırlanalım ama seneye haziranda Toyota İpek Yolu projesi var biliyorsun. Vaktin varsa düşün derim.
Bu arada araçların alt korumasıyla ilgili detaylı bilgi var mı?

Tempus' Alıntı:
Burakcığım maşallah Araban çiçek gibi güle güle kazasız belasız kullan. Olcayto abinin aracı zaten birlikde aldıkda seninkini görmemiştim daha :smiley: ben gelecek ilkbahara bir suriye gezisi yada mısır filan planlıyorum artık ;D ;D ;D

Bakkan' Alıntı:
Kürşatcım sağolasın.
Artık yurtdışı gezilere hazırlanalım ama seneye haziranda Toyota İpek Yolu projesi var biliyorsun. Vaktin varsa düşün derim.
Bu arada araçların alt korumasıyla ilgili detaylı bilgi var mı?

olur ipek yolu da uyar bana :smiley: alt koruma cem yaptırdı sonax a yaptirdi sanırım 300 tl 2 seferde uygulandı

günaydın beyler

bu aralar pek uslunuz bakıyorum faaliyet yok ne oldu

yağmuslarda hızla devam ediyormuş duyduğum kadarıyla
;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,801
Kaydolan Son Üyemiz
Aliberen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR