hebelub' Alıntı:vitesin oradaki ekranda bulunan araç resminin ön camının olduğu yerde sarı ışık yanıyor acaba nedir sanırım çatpat ingilizcemle yıkayıcı falan diye birşey yazıyor cevap verirseniz sevinirim 98 ZJ
mjeliada' Alıntı:sensor bad derse herzaman vic arızası değildir. o sensörlerin şamandrası zamanla özelliğini kaybediyor ve içine su almaya başlıyor. ondan dolayı sensor bad yazıyor.
s40euro' Alıntı:Hos tam olarak aklimda degil ama
Washer sensor bad
Washer level low
Hangisi yaziyor
Eger birincisi ise %90 ihtimal ile VIC in ufak bir onarima ihtiyaci var demektir.
Ikincisi ise daha da kotu. Ozellikle benim gibi tembeller icin
Kaputu acacaksin ondan sonra cam yikama suyu deposunun kapagini acicaksin psesinden dogru oranda karistirilmis cam yikama sivisi ile suyu dolduracaksin. Pesinden de kapagi kapatacaksin. Bu arada kaputu kapatmayi sakin unutma ;D ;D
mjeliada' Alıntı:Cem Bey;
%90 VIC arızalı olmaz olamaz. Çünkü VIC'in görevi zaten o sensörlerin arızalarını göstermek. %90 sensör arızalıdır demek daha dogru. Ayrıca VIC konusunda sizinle polemiğe girmek istemiyorum zira sizin VIC ve VIC Over head iniz atıl durumda. Benimkiler ise faal. Yani VIC'lerimle döverim sizi. :![]()
Saygılar , Sevgiler..
hebelub' Alıntı:hocam sanırım cooland sensör bad yazıyor bu VIC le alakalımı yoksa arkadaşın bahsettiği gibi radyatör suyundunmı sonuçta nedir bu acaba çünkü benim bulunduğum yerde bu araçtan anlayan bir usta yok ve ne yapmam gerekir saygılar iyi bayramlar