mehmetaliguney17
CAPTAİN
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 3901" data-quote="bartek" data-source="post: 1552671"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1552671"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1552671">bartek' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ben bir kere ön tekeri kırdım, bence de moraliniz bozulmasın. Aklınızda bulunsun, ön taraf çok yükten göçtüyse, teker kırıldı ise , karavanın arkasına birisi geçerek ön tarafı tahterevalli gibi kaldırabilir. Ben bunu akıl edememiştim, aracın krikosu ile kaldırıp epey yorulmuştum.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>aynen arkadan ön tarafın yükü alınabilir neyse bu bize böyle öğrenebileceğimniz bir konu imiş birde ilk aldığımda aracın yanına getirdim karavanı arkaya bağlayacağız aaa birde baktım tekeri yükseltmek isterken aşağı indirmişim bütün yük tekere binince teker kenar saçı yamuldu bu durumlarda eşim bana doğal suçlu gibi bakınca insan mahçup oluyor hemen yükseltip araca bağladım sonrada ilk benzincide tekeri çekiçledim düzeldi ev halkı mutlu oldu ama bu sefer badozladık ne yapalım boza boza</div>