Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 483,184
<div class="bbWrapper">Bugün daha az kitap okudum ve daha fazla TV izledim. National Geographicde Uçak kazası raporu izledim. Çok yakında okul açılacak ve ben belki de yeniden haftaiçleri Karagedik&#039;te yaşamaya başlayacağım.</div>

Etiketler

<div class="bbWrapper">18 Temmuz&#039;da başladığım 180 Saatlik Uzman Öğretmen Eğitimim nihayet bugün bitti. Şimdi sırada sınav var. Sınavı da geçersek uzman oluruz inşallah.</div>

<div class="bbWrapper">Bugün alabalık söyledim eve, Ankara&#039;da her şeyin en güzelini bulur yersiniz. Balığın da güzeline, tazesine ulaşabilirsiniz, Meyve sebzenin de...</div>

<div class="bbWrapper">Bugün de biraz History, Biraz TRT2 izledim ve ardından da biraz PAMUK okudum. Güzel bir gündü.<br /> Hepinize iyi geceler, Tatlı rüyalar...</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1708" data-quote="yugun" data-source="post: 1558300" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1558300" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1558300">yugun' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> 18 Temmuz&#039;da başladığım 180 Saatlik Uzman Öğretmen Eğitimim nihayet bugün bitti. Şimdi sırada sınav var. Sınavı da geçersek uzman oluruz inşallah. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Başarılar dilerim.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1708" data-quote="yugun" data-source="post: 1558300" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1558300" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1558300">yugun' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> 18 Temmuz&#039;da başladığım 180 Saatlik Uzman Öğretmen Eğitimim nihayet bugün bitti. Şimdi sırada sınav var. Sınavı da geçersek uzman oluruz inşallah. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Hocam siz elinizden geleni yaptınız. Hakkınızı yemezler umarım.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 108652" data-quote="bayzero" data-source="post: 1558313" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1558313" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1558313">bayzero' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Başarılar dilerim. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Teşekkür ederim.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 3901" data-quote="bartek" data-source="post: 1558315" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1558315" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1558315">bartek' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Hocam siz elinizden geleni yaptınız. Hakkınızı yemezler umarım. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Teşekkürler. Daha bitmedi. Sınava kadar çalışmak lazım gelir.</div>

<div class="bbWrapper">Bugün azıcık Güçlü&#039;mü çıkartıp gezdirdim. Ona mazot aldım. Direksiyonun kaplaması bozuldu. Deri kaplatmak istedim. Bunun için 750 lira istediler. Vazgeçtim.</div>

<div class="bbWrapper">Direksiyon için hazır bir ürün aldım. Kendim dikeceğim. Ürün aşağı yukarı 80 lira. Becerikli adamımdır. Umarım bunu da becerebilirim. 750 lira bi direksiyon kaplatmaya veremem doğrusu...</div>

<div class="bbWrapper"><div> <a href="https://www.hepsiburada.com/tegin-tourneo-connect-2002-2013-siyah-deri-sari-ip-direksiyon-kilifi-p-HBCV00000TE4Q7?magaza=Tegin%20Shop" class="link link--external" target="_blank" rel="nofollow ugc noopener" data-proxy-href="/forum/proxy.php?link=https%3A%2F%2Fwww.hepsiburada.com%2Ftegin-tourneo-connect-2002-2013-siyah-deri-sari-ip-direksiyon-kilifi-p-HBCV00000TE4Q7%3Fmagaza%3DTegin%2520Shop&amp;hash=b8994b3fd11316587854479fb7af8f61"> https://www.hepsiburada.com/tegin-tourneo-connect-2002-2013-siyah-deri-sari-ip-direksiyon-kilifi-p-HBCV00000TE4Q7?magaza=Tegin%20Shop </a> </div> <br /> Kılıf bu...</div>

<div class="bbWrapper"><div class="bbMediaWrapper" data-media-site-id="youtube" data-media-key="egOodw1yXFQ"> <div class="bbMediaWrapper-inner"> <iframe src="https://www.youtube.com/embed/egOodw1yXFQ?wmode=opaque" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="true"></iframe> </div> </div><i><span style="font-size: 10px"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=egOodw1yXFQ" target="_blank" class="link link--external" data-proxy-href="/forum/proxy.php?link=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DegOodw1yXFQ&amp;hash=6e5b76940c5e8629c5671d8ed5ee1ab7" rel="nofollow ugc noopener">Video: https://www.youtube.com/watch?v=egOodw1yXFQ</a></span></i><br /> <br /> <br /> Bu şarkı bir kampçı olarak hep içimi kıpırdatmıştır. Kampta dinlemeyi sevdiğim şarkılardan biridir.</div>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler