yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 73781" data-quote="AHRAZ" data-source="post: 1566345"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1566345"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1566345">AHRAZ' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Yücel hocam yazılarınızı keyifle okuyorum. Kitap okumayı seven birisiniz, hiç ebook reader ları düşündünüz mü? Ben çocukken çok okuyordum deliler gibi nerede ne bulsam ayırt etmeden okurdum ancak sonra büyüdükçe kafa gereksiz şeylerle dolup taştıkça kitaplardan da uzaklaştım. Ancak sonra bir tane ebook okuyucu edindim, ve ondan sonra da okuma alışkanlığım bir hayli gelişti... Siz zaten halihazırda okuyorsunuz da, büyük rahatlık ufacık şeye ömrünüz boyunca okusanız bitiremeyeceğiniz kadar kitap sığıyor... Bi önereyim dedim belki uzaksanız bilmediğiniz bir cihaz ise diye...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Çok teşekkür ederim. Ben kağıt kokusu ve sayfa hissiyatını seviyorum. Tabletimden bazı şeyler okudum geçmişte ama onlardan kitap zevkimi pek alamadım. Işık zamanla gözlerimi de kamaştırıyor, Bende astigmat var. Bu yüzden aynı zamanda gerekmedikçe gece araba sürmem. Kitap okuyucu cihazlar ilgimi çeker ve e-kitaplar ilgi alanımdadır. Ama dediğim gibi sayfaların ışıltısı, kağıdın kokusu ve kitabın verdiği his bambaşka bende...</div>