yükseltme kiti ve komple sistem...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ejdereristi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,430

ejdereristi

Kamp II
Yer
istanbul
arkadaşlar uzun süredir yurtdışı sitelerden edindiğim ve yaşadığım deneyimlerden sonra yavaş yavaş tamamen orjinal yaptığım sistemi önümde gelişecek olan ailevi durumlardan dolayı satma kararı aldım.....

1 - ZJ 7" Critical Path Long Arm Kit ; ( İRON ROCK )

IMG_9517.png

2 - Bilstein 5100 Series Amortisör (7")

IMG_9862.jpg

3 - Dana 30 Ring and Pinions (4,56) ( AYNA MAHRUTİ )
- Dana 44 Ring and Pinions (4,56) ( AYNA MAHRUTİ )(NİTRO)

Nitro_Gear_Standard_Rotation.jpg

4 - JKS Quicker Disconnect ( SÖKÜLEBİLİR ÖN LİNK )

jksqd3.jpg

5 - Dana 30 Inner Axle Sleeve Kit ( AKSI VE KOVANI KORUYAN SİSTEM ) (İRONROCK)

DSC029411.jpg

6 - Dana 44 choromoly axle ( %30 GÜÇLÜ AKSLAR ) (CROWN)

4713192PK.jpg

7 - Heavy Duty Over the Knuckle Steering TJ/ZJ/XJ ( AĞIR HİZMET DİREKSİYON KOLU ) (İRONROCK)

otk1.jpg

8 - NP 231 HEAVY DUTY ARAZİ ŞANZIMANI (4X2 ; 4X4 )

Fotoraf0.jpg

9 - Powcan 15x8 JANT (4 ADET)

ejder_004.jpg

10 - 35x12,5x15 cooper stt tires (4 ADET)

copvl3_ang.jpg

Ürünlerin arazi şanzımanı hariç tamamı sıfırdır...

------ GRAND CHEROKEE 1993-1998 ARAÇLARINIZ İÇİN ( 93-95 ARASI ARKA DİFF DANA 35 OLDUĞU İÇİN SADECE ARKA AYNA MAHRUTİ DEĞİŞECEK )
ÜRÜNLERİN TAMAMI SIFIRDIR...SADECE MONTAJ YAPIN VE KEYFİNİ ÇIKARIN...JANT VE LASTİK HARİÇ AMERİKADAN GETİRİLMİŞTİR... PAHALI DEMEYİN ÇÜNKÜ KOMPLE ÜRÜNDÜR...HERŞEY İÇİNDE....

fiyat 20.000 tl dir...

Etiketler
Ynt: yükseltme kiti ve komple sistem...

bu ürünler bir daha bulunamaz. keşke benim ZJ'nin hiç bir yerini oynamasaydım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.