Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ersanayaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,412
Ynt: Yunanistan Selanik Gezi Notlarım (04 Ocak 2012)

bu arada sana ulaşabilceğim bir adres ver, umarım seni bu psikolojinden kuratarırım

Etiketler

seni çok iyi anlıyorum,bazı insanlar sanki programlanmış doğar,okulda,askerde,sosyal hayatta,hep üstün olur,hep sevilir,işte bunu sen yıkıcaksın bana ulaş

birde türk insanını kendine referans alma,çünkü türk insanın genelinde aşağılık kompleks var,avrupada gezmediğim ülke kalmadı,o kadar çok insanla tanışıp konuştumki türkiye dahil,insan psikolojisini çok iyi biliyorum,türk insanı kadar şovenist insanlar görmedim

ersanayaz' Alıntı:
burada sorun kadın bulamamak değil.
sorun kadersel sorunlar canım abim.
KADER DENİLEN LANET BİR DURUM VAR.GERÇEKTEN CANIMI ÇOK YAKIYOR.
TÜM SORUN PSİKOLOJİMİ BOZAN TEK ŞEY ÇOK AZ PARAMIN OLMASI GELİRİMİN BEKLEDİĞİMDEN AZ GERÇEKLEŞMESİ.KISACASI SORUN KADIN DEĞİL.

sende potansiyel var arakadaş,yazıların çok olugunca

tayland ilgimi çekmiyor.gitmek istesem giderdim ilgimi çekmiyor.uzak doğu bayanlarından hoşlanmıyorum.

Hahahaha
Ne guzek konu oldu burasi yaw.
Merakla takip ediyorum

bir kadın görmek için sadece thy uçak tayland bileti 2460 tl+ 2460 tl para verilmez.bunun için gidip veren de aptaldır zaten.
önemli olan zaten az parayla çok gezmektir.arada da bulabilirsen sevgili yapabilirsen bir mutluluk kazandırır insana.sadece kadın için gidilmez.

ersanayaz' Alıntı:
bir kadın görmek için sadece thy uçak tayland bileti 2460 tl+ 2460 tl para verilmez.bunun için gidip veren de aptaldır zaten.
önemli olan zaten az parayla çok gezmektir.arada da bulabilirsen sevgili yapabilirsen bir mutluluk kazandırır insana.sadece kadın için gidilmez.

aktarmalı 1.100 tl gidiş dönüş,tayland sadace kadın yok her şey var,bir insanın isteyebilceği her şey var,ben avrupada 10 dan fazla ülke gezdim,tayland kadar hiç birinden keyif alamadım,timsah çiftlikleri,fil safarileri, say say bitmez

bence biraz incele taylandı,

bu arada az parayla çok ülke gezmek sefilliktir, çok parayla az ülke benim mantalitemdir,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.