Anyturtle2
Yeni Üye
26 Ocak ile 29 Ocak arası Gürcistan’a gittim. Yemek kültürünü merak ederek gittim ama açıkçası benim için pek iyi bir deneyim olmadı. Tüm influencerlerın söylediğinin aksine denediğim çoğu yemeği sevemedim, bazı günler gerçekten aç kaldım diyebilirim. Damak tadı meselesi tabii ama bana hiç hitap etmedi.
Neyseki dönüşte Türk Hava Yolları ile Business Class uçtum. İşte orada resmen kendime geldim. Açlıktan gücüm kuvvetim çekildi resmen.
Uçağa biner binmez gelen ikramlar, sıcak yemekler, sunum… Uzun zamandır bu kadar “düzgün” bir yemek yememiş olduğumu fark ettim. Yol boyunca rahat rahat yedim ve ilk defa bir uçuşta gerçekten karnımı doyurarak indim. Buradan başta Türk Hava Yolları’na kocaman bir teşekkür etmek istiyorum.
Bir de şu gerçeği tekrar yaşadım: Türkiye gerçekten bir yemek cenneti. Biz Türkler kötü yemeğe çok zor katlanıyoruz, bunu yurt dışına çıkınca daha net anlıyor insan.
Neyseki dönüşte Türk Hava Yolları ile Business Class uçtum. İşte orada resmen kendime geldim. Açlıktan gücüm kuvvetim çekildi resmen.
Bir de şu gerçeği tekrar yaşadım: Türkiye gerçekten bir yemek cenneti. Biz Türkler kötü yemeğe çok zor katlanıyoruz, bunu yurt dışına çıkınca daha net anlıyor insan.