KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhabalar,
Beni takip edenler, zengin olamazlar, mutlu ve huzurlu olurlar beni takip etmeye devam et hemde tamyol.Arada sancak, iskele bir yatıp kalksamda pruvam hep neta olur.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
;D ;D barış kardeş yardımların içinde çok teşekkür ederim dediğin gibi aynı kargoya bir parça daha ekledim ekstra ücret ödemedim sanırım benim işim bayramdan sonraya kalacak ama yinede rahatladım sorunsuz geleceği için bu arada bu tarafa yolun düşerse bekliyorum ...
Merhaba. Konuyu uzun zaman sonra hortlattım. Halen burada duruyor musunuz bilmiyorum. Ford F150 aracım ve autorock ı vb. amerikan sitelerini daha önceki araştırmalarımda keşfettim. Lakin bugüne kadar hiç alışveriş yapmadım. Büyük parçaları getirttiğimizde sıkıntı oluyor mu peki. Siz epey bilgilisiniz anlaşılan. Veya yardımcı olabilecek birileri varsa yardım edebilir mi? Far, sinyal, stop, sağ-sol dikiz aynası, bugflector tarzı şeyleri almayı düşünüyorum. Tek tek mi almalıyım, yoksa tek seferde mi alsam. Dikkat etmem gereken şeyler nelerdir. Yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler.