Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar nasip olursa bu sene yurtdisinda bir karavan fuari gezmek istiyorum duseldorftaki fuar nasil bilen varmi? avrupada bu isin en guzel fuari hangisi tavsiyede bulunabilirmisiniz
Avrupadaki fuarların 2 yada 3 ünden fazlasını gezipte,sıhhatli karşılaştırma yapabilecek bir üyeye ulaşabileceğinizi sanmasamda, verileri açısından avrupanın en büyük karavan fuarı Düsseldorf caravan-salon'u, arayışınıza cevap verir diye düşünüyorum.
30 seneden fazla bir zaman aralığında, en az 10 defa gittigim bu fuar, bu sene 11 hangarda, birkaç günde bile olsa gezmekte oldukca zorlanacağınız kapsam ve kalite ile 25 ağustosda kapılarını karavanseverlere açıyor. (Sanırım reklam gibi oldu )
Önceki sene gitme fırsatını buldum bu senede planlarımın içinde. Gerçekten çok başarılı bir fuar herkese tavsiye ederim. yanlız fuar zamanı otellerde yer bulmak çok zor. Biz bayağı zorlandık. Ama karavanla gidecekseniz fuar merkezinin otoparkı bir kampinge dönüşüyor. Ücret karşılığı orada kalabiliyor tuvalet su ve elektrik ihtiyacınızı karşılayabiliyorsunuz.