KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
evet murat parkur çok güzel en kısa zamanda tekrar gitmek lazım,sular çekilmeden.kar biraz daha erise çok iyi olacak çünkü 60 , 70 santim kar var daha tabi iki gündür üstüne yağmadıysa!!!bahçecikten girip menekşe oradan ercova oradan inönü üzerinden tepecik veyahut kaya üstü yaylasıve yuvacık süper gezi olur.
Ynt: Yuvacık Menekşe Yaylası Gezisi (30 Mart 2008)
turbo_cevat' Alıntı:
evet murat parkur çok güzel en kısa zamanda tekrar gitmek lazım,sular çekilmeden.kar biraz daha erise çok iyi olacak çünkü 60 , 70 santim kar var daha tabi iki gündür üstüne yağmadıysa!!!bahçecikten girip menekşe oradan ercova oradan inönü üzerinden tepecik veyahut kaya üstü yaylasıve yuvacık süper gezi olur.
aslında biz aynı gün yapacaktık ama kardan geçemeyince geri döndük.isteyen kamplı gelir menekşeye biz izmitten ikinci gün katılabiliriz ama biraz yogunluk olur tabi uzaktan gelecekle için.
turbo_cevat' Alıntı:
aslında biz aynı gün yapacaktık ama kardan geçemeyince geri döndük.isteyen kamplı gelir menekşeye biz izmitten ikinci gün katılabiliriz ama biraz yogunluk olur tabi uzaktan gelecekle için.
Uzak değiliz ancak bana kalırsa araçlarda sürekli ilerlemek yerine mekanlarda kısada kalsak iyi olur. Yeriz, içeriz, sohbet eder, ateşimizi yakarız. Etrafda gezer, güreş yaparız.. Sonra ok alır yayımızla atarız.. Derelere dalar, ayıları izleriz Fazla kaptırdım galiba
Şaka bir yana çevreyi gözlemleyerek gezmek daha hoş geliyor sadece...Ama offroad için dediğiniz yolu 1 gün sabah erken hareket etmek kaydıyla alabiliriz. Çok uzak mesafeler değil. Rota için önerim :
1) Yuvacık-Tepecik-İnönü Yaylası-Ercova Yaylası
2) Ercova Yaylasından Patikadan sizin karlarla karşılaştığınız bölgeye ineriz. Ancak bu yola dozer girmemiştir, nasıldır bilinmez
3) Oradan Menekşe yaylası
Sonrasına bakarız
böyle bir gezi için hangi sınıf araç yeterli olur çünkü bazı noktalarda sadece araçları denemek için sulara dalmışsınız sanırım . kısa alternatif yollarda varmıdır
dogan54 ve dronder nerede Ercuva-İnönü Yaylası resimleri ?
Nereden mi biliyorum Geçen hafta İnönü yaylası ziyaretimizde tesadüfen karşılatık. Bu sefer beyaz ford yoktu ama ekibin bir kısmını İnönü yaylasından geçerken karşılatık. Tabi Biblo sayesinde dogan34 tanıdı. Beyaz Ford olsa kesin ben durdururdum
ercumentoflas' Alıntı:
böyle bir gezi için hangi sınıf araç yeterli olur çünkü bazı noktalarda sadece araçları denemek için sulara dalmışsınız sanırım . kısa alternatif yollarda varmıdır
Ercüment bu mevsimde her araç oraya girer. Geçen hafta o taraftaydım. Yollar kupkuru ve düzgün.. Ben aracı 4x4 bile almadım. Hatta binek araçla bile gidilir.
gintro' Alıntı:
dogan54 ve dronder nerede Ercuva-İnönü Yaylası resimleri ?
Nereden mi biliyorum Geçen hafta İnönü yaylası ziyaretimizde tesadüfen karşılatık. Bu sefer beyaz ford yoktu ama ekibin bir kısmını İnönü yaylasından geçerken karşılatık. Tabi Biblo sayesinde dogan34 tanıdı. Beyaz Ford olsa kesin ben durdururdum
Evet bu hafta sonu 3 araba İnönü,Ercova ve kayaüstü yaylalarını gezdik.Doğru görmüşsünüz yani..Ben de siz motorcuları gördüm,yolun kenarında dinleniyordunuz..Ford ta ufak bir arıza çıktı zorlamadık yolda bıraktık,dönüşte aldık.Orada ford yoktu yani ama sürücüsü yanımızdaydı.Çamurda debelenmemizi de görmüşsünüzdür o zaman,foroğrafları yüklerim.
dogan54' Alıntı:
Evet bu hafta sonu 3 araba İnönü,Ercova ve kayaüstü yaylalarını gezdik.Doğru görmüşsünüz yani..Ben de siz motorcuları gördüm,yolun kenarında dinleniyordunuz..Ford ta ufak bir arıza çıktı zorlamadık yolda bıraktık,dönüşte aldık.Orada ford yoktu yani ama sürücüsü yanımızdaydı.Çamurda debelenmemizi de görmüşsünüzdür o zaman,foroğrafları yüklerim.