Yuvacık Menekşe Yaylası Gezisi (30 Mart 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,964
Ynt: Yuvacık Menekşe Yaylası Gezisi (30 Mart 2008)

Jeep34' Alıntı:
Valla baktıkça bakası geliyor insanın :smiley: ..Tekrar teşekkürler..

turbo_cevat' Alıntı:
evet murat parkur çok güzel en kısa zamanda tekrar gitmek lazım,sular çekilmeden.kar biraz daha erise çok iyi olacak çünkü 60 , 70 santim kar var daha tabi iki gündür üstüne yağmadıysa!!!bahçecikten girip menekşe oradan ercova oradan inönü üzerinden tepecik veyahut kaya üstü yaylasıve yuvacık süper gezi olur.

fotolar icin mücahit abinin ogluna bende tesekkur ederim...
umarım kısa zaman da tekrar cıkarız oraya...

Etiketler

Güzel bir gün geçirdik,tadı damağımızda kaldı.
İlaveli aynı parkurda tekrar buluşmak dileğiyle..

turbo_cevat' Alıntı:
evet murat parkur çok güzel en kısa zamanda tekrar gitmek lazım,sular çekilmeden.kar biraz daha erise çok iyi olacak çünkü 60 , 70 santim kar var daha tabi iki gündür üstüne yağmadıysa!!!bahçecikten girip menekşe oradan ercova oradan inönü üzerinden tepecik veyahut kaya üstü yaylasıve yuvacık süper gezi olur.
Rota mükemmel ama 2 gün yetermi?

aslında biz aynı gün yapacaktık ama kardan geçemeyince geri döndük.isteyen kamplı gelir menekşeye biz izmitten ikinci gün katılabiliriz ama biraz yogunluk olur tabi uzaktan gelecekle için.

turbo_cevat' Alıntı:
aslında biz aynı gün yapacaktık ama kardan geçemeyince geri döndük.isteyen kamplı gelir menekşeye biz izmitten ikinci gün katılabiliriz ama biraz yogunluk olur tabi uzaktan gelecekle için.
Uzak değiliz ancak bana kalırsa araçlarda sürekli ilerlemek yerine mekanlarda kısada kalsak iyi olur. Yeriz, içeriz, sohbet eder, ateşimizi yakarız. Etrafda gezer, güreş yaparız.. Sonra ok alır yayımızla atarız.. Derelere dalar, ayıları izleriz :smiley: Fazla kaptırdım galiba :D

Şaka bir yana çevreyi gözlemleyerek gezmek daha hoş geliyor sadece...Ama offroad için dediğiniz yolu 1 gün sabah erken hareket etmek kaydıyla alabiliriz. Çok uzak mesafeler değil. Rota için önerim :
1) Yuvacık-Tepecik-İnönü Yaylası-Ercova Yaylası
2) Ercova Yaylasından Patikadan sizin karlarla karşılaştığınız bölgeye ineriz. Ancak bu yola dozer girmemiştir, nasıldır bilinmez :smiley:
3) Oradan Menekşe yaylası
Sonrasına bakarız :smiley:

böyle bir gezi için hangi sınıf araç yeterli olur çünkü bazı noktalarda sadece araçları denemek için sulara dalmışsınız sanırım . kısa alternatif yollarda varmıdır:smiley:

dogan54 ve dronder nerede Ercuva-İnönü Yaylası resimleri ?

Nereden mi biliyorum :smiley: Geçen hafta İnönü yaylası ziyaretimizde tesadüfen karşılatık. Bu sefer beyaz ford yoktu ama ekibin bir kısmını İnönü yaylasından geçerken karşılatık. Tabi Biblo sayesinde dogan34 tanıdı. Beyaz Ford olsa kesin ben durdururdum :smiley:

Murat , Çanakkale gezisine gelseydin Biblo hepimizi tanıyacaktı :D tabii biz de Biblo'yu tanıyacaktık ;)

ercumentoflas' Alıntı:
böyle bir gezi için hangi sınıf araç yeterli olur çünkü bazı noktalarda sadece araçları denemek için sulara dalmışsınız sanırım . kısa alternatif yollarda varmıdır:smiley:
Ercüment bu mevsimde her araç oraya girer. Geçen hafta o taraftaydım. Yollar kupkuru ve düzgün.. Ben aracı 4x4 bile almadım. Hatta binek araçla bile gidilir.

Daha gitmedik ki Murat :D

Yola çıkış tarihimiz 25 Nisan , bu hafta sonu Çanakkaledeyiz :D

gintro' Alıntı:
Zerrin doğru söylüyorsun :( ama Biblo ile otobüs yolculuğu zor olurdu.. Fotolar nerede bu arada?

ceranus' Alıntı:
Daha gitmedik ki Murat :D
Yola çıkış tarihimiz 25 Nisan , bu hafta sonu Çanakkaledeyiz :D

:smiley: :smiley: Bu hafta sonu zaten mümkün değil. Nuray'a Doğum Günü hediyesi olarak gezi sözüm var. Sizlere iyi geziler. Artık fotoğrafla yetineceğiz :smiley:

gintro' Alıntı:
dogan54 ve dronder nerede Ercuva-İnönü Yaylası resimleri ?

Nereden mi biliyorum :smiley: Geçen hafta İnönü yaylası ziyaretimizde tesadüfen karşılatık. Bu sefer beyaz ford yoktu ama ekibin bir kısmını İnönü yaylasından geçerken karşılatık. Tabi Biblo sayesinde dogan34 tanıdı. Beyaz Ford olsa kesin ben durdururdum :smiley:

galiba bir yanlışlık oldu çünkü bu hafta sonu biz sadece karaaslan dinlenme tesislerinde balık yedik yaylaya çıkmadım:(
ama en kısa zamanda çıkarız:smiley:

Evet bu hafta sonu 3 araba İnönü,Ercova ve kayaüstü yaylalarını gezdik.Doğru görmüşsünüz yani..Ben de siz motorcuları gördüm,yolun kenarında dinleniyordunuz..Ford ta ufak bir arıza çıktı zorlamadık yolda bıraktık,dönüşte aldık.Orada ford yoktu yani ama sürücüsü yanımızdaydı.Çamurda debelenmemizi de görmüşsünüzdür o zaman,foroğrafları yüklerim.

dogan54' Alıntı:
Evet bu hafta sonu 3 araba İnönü,Ercova ve kayaüstü yaylalarını gezdik.Doğru görmüşsünüz yani..Ben de siz motorcuları gördüm,yolun kenarında dinleniyordunuz..Ford ta ufak bir arıza çıktı zorlamadık yolda bıraktık,dönüşte aldık.Orada ford yoktu yani ama sürücüsü yanımızdaydı.Çamurda debelenmemizi de görmüşsünüzdür o zaman,foroğrafları yüklerim.

Yanlış hatırlıyorum o zaman nick name'i. Kusura bakma dorender. Onlar yolda oldukları için kısa bir sohbet yapabildik. Aklımda kalmamış. :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,094
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR