Yuvacık Menekşe Yaylası Gezisi (30 Mart 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,931
Ynt: Yuvacık Menekşe Yaylası Gezisi (30 Mart 2008)

gintro' Alıntı:
Ercüment bu mevsimde her araç oraya girer. Geçen hafta o taraftaydım. Yollar kupkuru ve düzgün.. Ben aracı 4x4 bile almadım. Hatta binek araçla bile gidilir.
o zaman ilk fırsatta gidelim

Etiketler

valla ben durumu düzelteyim işler karıştı burada. murat bey sizi inönüde tanıyan daha doğruyu bibloyu tanıyan bendim. yeşil suzuki vitara, benim adım fatih buradaki ismin metehan41. arabada uyuyan oğlumun ismi. doğan 54 ise grubumuzun başında yeşil lada niva idi. benim aracı kullanan kişi ise beyaz fordun sahibi turbo cevat idi. anlaşılır oldu heralde. doğan abi, bu arada murat bey ise inönü ve ercova gezisi yaptıktan sonra geri dönüşte sağ tarafta olan gri tek kapılı vitara vardıya (bilmem hatırladınmı sana telsizle anons yapıp durumu bildirmiştim) o arkadaştı....:smiley: oh beee. anlaşılır oldu heralde...

gintro' Alıntı:
Yanlış hatırlıyorum o zaman nick name'i. Kusura bakma dorender. Onlar yolda oldukları için kısa bir sohbet yapabildik. Aklımda kalmamış. :'(

ne kusuru dostum aslında kalbimi okumuşsun:smiley: içim hep oralarda ama konferans kongre derken çıkamadık bir yerlere ama bu kadar istekli insanlar varken cıkalım menekseye küstürmeyelim...:smiley:

ercova su geçişleri

20042008574.jpg

kayaüstü yayalasından baraj ve zimitin görünüşü... hava sisliydi biraz ama...

20042008570.jpg

arkadaşlar aynı yerden benimde bir resim katkım olsun yanlız bir düzelrme yapacağım sizin resimlerini gösrediğiniz yerin ismi PAPAZ Yaylası dır menekşe oradan 500 metre yukarıdadır

metehan41' Alıntı:
valla ben durumu düzelteyim işler karıştı burada. murat bey sizi inönüde tanıyan daha doğruyu bibloyu tanıyan bendim. yeşil suzuki vitara, benim adım fatih buradaki ismin metehan41. arabada uyuyan oğlumun ismi. doğan 54 ise grubumuzun başında yeşil lada niva idi. benim aracı kullanan kişi ise beyaz fordun sahibi turbo cevat idi. anlaşılır oldu heralde. doğan abi, bu arada murat bey ise inönü ve ercova gezisi yaptıktan sonra geri dönüşte sağ tarafta olan gri tek kapılı vitara vardıya (bilmem hatırladınmı sana telsizle anons yapıp durumu bildirmiştim) o arkadaştı....:smiley: oh beee. anlaşılır oldu heralde...

Amma uydurmuşum.. Kızardım valla..Küçücük kaldım hani şu reklamda olduğu gibi... Artık ömür billah unutmam. Utandım vallaaaa :(((((

Aslında bunların hepsi Sedat'ın suçu. Yakalık yaptırmadı bizlere :smiley: Yada yapılacak şu tşörtleri kişileştirsek de nicklerimizi ve isimleri yazdırsak :smiley:))

Fatih denk gelemedik Pazar günü. Akşama kadar süreceğini tahmin ettiğim Maşukiye'deki işim erken bitince Doğan Abi'yi en az 10 kere aradım ama yaylada doğal olarak çekmiyor.
Benim araba şimdi Değirmendere. Önümüzdeki haftalarda denk getirirsek çıkarız araziye.

murat utanmaya gerek yok estağfurullah. olur herkese böyle şeyler. onur bekleriz ne zaman müsait olursak çıkarsak seni ararım. telefonunu bildirirmisin kaydedeyim.

Bu iyi bir fikir Murat , gezilerimiz de kim kimdir demeden hemen tanırız birbirimizi :smiley:

gintro' Alıntı:
yapılacak şu tşörtleri kişileştirsek de nicklerimizi ve isimleri yazdırsak :smiley:))

Merhaba.

Yeni uyeyim,o yuzden bayaga geriden takip ediyorum forumu.Biraz konu disi olacak ama gelen talep uzerine yazmak istedim.Suan Amerika'da ikamet ediyorum ve cesitli kumas cinsi malzemeler uzerine,dikis yolu ile isim yaziyorum yada herhenagi bir logoyu dikis icin profesyonel dizayn ediyorum.Eger bu konuda bir yardimim olacaksa,bilmek isterim.Onmuzdeki Ocak ayi icinde Turkiye'de olacagim.Arzu ettiginiz taktirde eger formun ozel logosu varsa,sizler icin sapka tshirt yapabilirim.Yada isterseniz burada dizayn eder size bir e-mail ile ulastirabilirim.Yanilmiyorsam Istanbul Taksim'de bu isi yapan bir yer varmis.Benim kadar iyi mi orasini bilemem :smiley:

Gokhan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR