Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak ..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,864
Ynt: Yuvacık Taraflarına Ufak bir Kaçamak ..

Deme beee.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bu ne ya bir ömür gibi.. :D :D :D :D

Etiketler

ismail abi güzel gezi olmus gercektende....yalnız bişey dikkatimi simdi dahada cok cekti senin arabanın acilen yükseltme işlerine girmesi lazım daha bi agresif olcak. ;) ;D saygılarımla abi...

Yükseltme yapacak yerlerim bu sırada agrıyor ;D ;D ;D ;D

Hayırdır hayır...bu sıralar öyle 2.5-3.000 tl verecek param yok..önümüz bahar.Sezona kesin yapacam.Hele bir dolar düşsün. ;D ;D

Etkinlikten sonra en çok bunu seviyorum..

bıcı bıccı.... :D :D

[attachment=1]

[attachment=2]

IMAG0431.jpg

IMAG0432.jpg

İsmail Bey,

Dalın sürttüğü yer çıkmıştır umarım yıkanınca.

Saygılar

Ersan

Ersan beycigim aklıma getirdin şimdi...ne güzel unutmuştum... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

İnan yıkattım..ama o tarafa hiç bakmadım..yoksa takıntı haline gelirdi...akşam iş dönüşü bakayım bakalım... :D

İsmail Bey,

Kusura bakma bilmiyordum unutmaya çalıştığını ama derin bişey değildi, hatta o yıkamada gitmiştir sen o yüzden fark etmiyorsundur. Ayrıca yükseltme için o kadar para harcama gerek yok bence, bir daha sefere kagıt kalem getireyimde çizerek tarif edeyim.

Saygılar

Teşekkürler Ersan bey,,

hiç zahmet etme sen..Birgün Kara Panterle senin yanına gelirim ..olur biterr... ;D ;D ;D

Bu arada arabaya baktım...hafif de olsa çizik var..pasta alır sanırım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR