Zaman Herşeyi Değiştirebilir...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,702

eftaLYa

Face & Ben
Yer
İstanbul - Şişli
Web
www.esraakeroglu.com
Çevrenizdekilere iyi davranın...
zaman her şeyi değiştirebilir!

10msaci.jpg

1248q6f.jpg

nziucw.jpg

23w9w0g.jpg

168v1bl.jpg

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer...
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer...
Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir. .
Çünkü kimin kimi yiyeceğine "suyun akışı" karar verir..

Kızılderili sözü

Etiketler

Ynt: Zaman Herşeyi Değiştirebilir...

esra süper fotolar anlayana tabiki :smiley:) bu arada sibiryalar tanıdıkmı

eftaLYa' Alıntı:
Çevrenizdekilere iyi davranın...
zaman her şeyi değiştirebilir!

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer...
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer...
Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir. .
Çünkü kimin kimi yiyeceğine "suyun akışı" karar verir..

Kızılderili sözü

Tamamen doğru .
Bu da başka bir yorum ... :smiley:

[attachment=1]

NÜFUS MEMURU.jpg

paylaşim için teşekürler ve de selamlar

O resimle anlatılmaya çalışılan.Ben gerçeğini görüp düşünceleri dinledim.1999 depreminde Düzceye gitttim,heryer hertarafta insanlara ulaşmaya çalışıyorum kim kimin nerede olduğunu bilmiyor.1-2 hafta gidip geldikten sonra ulaşmak istediklerimi bulmaya başladım.Sonra bir yakınımın yanına gittiğimde 30m prefabrikte inanmayacaksınız ama 20-25 kişi arası çocuk ve yetişkin yaşıyordu.İçlerinden ben yaşlarda olan hanım,bak ne hadeyiz.Eskiden aldığımız eşyanın senesi gelmeden,arabanın modeli geçmeden,ayakkabıya boya değmeden bunun gibi birçok şeye burun kıvırdık şimdiki halimize bak.Amma yinede ders alamamış olduğuna inanıyorum.Çünki kayıplarına dahi ulaşamamış insanlar varken soğukta çadırlarda yaşam mücadelesi vermeye çalışan insanların halen farkına varamamış ve bulunduğu ortamdan şikayet etmesi beni ziyadesiyle üzmüştü.Ne oldum değil ne olacağım daha gerçekliktir.

Esra hanım iyi akşamlar sen sus gözlerin konuşsun diye bir söylem vardır kareler anlayana aslında o kadar güzel hayat dersi veriyor ki keşke ileriyi görüpte kendimize bir çeki düzen versek her şey gönlünüzce olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR