Zirve Dağcılık; Kaz Dağları (1-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ualkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,066
Ynt: Zirve Dağcılık; Kaz Dağları - Assos - Küçükkuyu (1-3 Mayıs 2009)

Doğru, biz Tekirdağ' dan 5 kişiydik, Keşan' dan da Hakan Eşme ile arkadaşları geldiler 3 kişi. Hakan ile ara sıra senin muhabbetini yapıyoruz.
Hakan iyi bir faaliyet arkadaşı. Birlikte başka faaliyetler peşindeyiz. Bu yaz bomba dağ faaliyetlerimiz olabilir.

Etiketler

Elinize, ayağınıza sağlık Ümit bey.

Hem eğlenceli, güzel bir gezi olmuş. Hem de çok güzel fotoğraflar.

Tebrikler ve paylaştığınız için teşekkürler...

Bomba ?

Bekliyoruz Ümit ağabey.

Kaz Dağları kampımızdan sonra beni de tutana aşk olsun.

23-24 Mayıs - Isparta Dedegül
20-21 Haziran - Antalya Kızlar Sivrisi
1-9 Ağustos B.Ağrı Dağı dşünüyorum.

Muratçım, ağustos ayı başında bizde Ağrı' da olabiliriz. Benim kondisyon problemim var. Ama 4200m kampa kadar bile gitsem bana yeter. Umarım gidebilirim.

ualkan' Alıntı:
Muratçım, ağustos ayı başında bizde Ağrı' da olabiliriz. Benim kondisyon problemim var. Ama 4200m kampa kadar bile gitsem bana yeter. Umarım gidebilirim.
abi inşallahta
bilmişlik gibi olmasın iki kış geçirdim ağrı dağında askeri teçhizatla ne kadar dayanılırsa dayandık ama kulaklarımız dudaklarımız ellerimiz hep yara olmuştu belki soğuktan belkide basınçtan bilemiyorum anlattıklarım tahmini haziran aylarındaydı
inan o kadar soğuk oluyor ki buna gerek olmaz diye düşünmeyin taşıyabildiğinizi alın yanınıza

Bende zaten İzmir'de Zirve'nin ekibine katılarak Ağrı'ya gitmeyi planlıyorum Ferdi Lisansım ile.
Orhan ağabey ile konuştuk olur dedi.
Temmuz sonu tekrar konuşacağız.
Olmadı İzmir'den gidecek başka arkadaşlar var.
2009 da İnşallah B.Ağrı zirve yapacağım.

arwin' Alıntı:
abi inşallahta
bilmişlik gibi olmasın iki kış geçirdim ağrı dağında askeri teçhizatla ne kadar dayanılırsa dayandık ama kulaklarımız dudaklarımız ellerimiz hep yara olmuştu belki soğuktan belkide basınçtan bilemiyorum anlattıklarım tahmini haziran aylarındaydı
inan o kadar soğuk oluyor ki buna gerek olmaz diye düşünmeyin taşıyabildiğinizi alın yanınıza

Tam Takım Polar kıyafetler üzerine Tam takım Goretex giysiler.
Yeşil Kampa kadar Bileği saran trekking ayakkabıları.
Ondan sonra tam taban Goretex botlar.
El ve ayaklara aşırı terlemeyi ve aşınmayı önlemek için kına yakmalı.
(Gülmeyin ciddiyim.)
25 Temmuz'dan itibaren sakal traşı out.
Neyse bu konuların yeri bu başlık değil.

B.Ağrı dağı tırmanışı öncesi hazırlıklar isimli bir başlık açmalı.
:smiley:

Murat senin sakallı ve kınalı halli fotolarını bekleyeceğim :D :D :D

Ok! Murat, eğer gidebilirsek bizde aynı organizasyonda olacağız. Bende uygun malzeme ile sorun olacağını tahmin etmiyorum.

Heyyyy..

Noluyor yahu 4aylık faaliyet planı hazır gibi...

Bende gelcem yer var mı..? ;D

arkadaslar resimlerden anladigim kadariyla muhtesem yerler gormussunuz. gittiginiz bu yerlerin gps kayitlari varsa yollayabilir misiniz? resimlerden birinde gps gordum.
tesekkur ederim.
saygilar...

Ümit ağabey konu açılmılken bende istiyorum bu kayıtları.
Özellikle LOG dosyasını :smiley:

Muratçım, ebay' dan bir garmin aldım eski model. Kayıtları tuttum ama bilgisayara atmayı henüz çözemedim. Ona uğraşıyorum. Çözdüğüm gibi sana gönderirim. f1hakkinen tabi sizede gönderirim.

Bilgisayara atmak çok kolay.
Büronun camını açıyorsun, GPS'yi PC ye bağlıyorsun.
Sonra her ikisini birden camdan aşağıya atıyorsun.
;D

Hayırlı olsun ağabey.
Güle güle kullan.
Zamanla çözersin bu işi de.
Trackmarker programı ile de Garmin - Magellan arası dönüşüm yaparız.

Oy oy oy Kaz Dağları etkinliğinize bayıldım Ümit ve Hakan. dürbün ile uzaktan baktığım kayalık tepelerde yürümüşsünüz, içim gitti gerçekten, fotoğraflarda çok güzel çekilmişler, ellerinize sağlık, paylaştığınız için teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri