<div class="bbWrapper"><b>Ynt: ZJ , Arkadan Gelen Ses ???</b><br />
<br />
Sevgili ssbman,<br />
-Amortisörler sadece yağlı ise geri tepmez zaten, gazlı ise hafif geri teper, helezona yardım eder.<br />
-Yağ sızıntısı varsa, bozuktur.<br />
-Elle kapatıp açarken tırtıklanma, takılma yapıyorsa, bozuktur.<br />
-Artikülasyon arasında, sonunda, başında hissedilir ani boşalma yapıyorsa, bozuktur.<br />
-Artikülasyon sonlarında anlamsız tıkırtı, lıkırtı geliyorsa, bozuktur. <br />
-Aynı akstaki diğer amotisörle, veya sıfırı ile kıyaslandığında kapayıp açmak için harcanan güç çok farklı ise, bozuktur.<br />
<br />
Aracı sallayarak teşhiste, aynı akstaki diğer amortisör kuvveti kıyaslanır. Bide araç sallanması bırakıldığında aracın kendi kendine sallanmayı durdurması lazım amortisör sağlamsa. Bozuk amortisörlü araç; fizik, yerçekimi kanunları gereği yukarı aşağı bi kaçkere sallanır. Amortisör helezonun kapanıp açılmasını kontrol altında tutar, sinirini alır, salınımı stoplar. Ustaların bu şekilde bakmalarıda uygun ama çoğu bu yazdığım sallama nedenlerini bilmiyorlar... Ustasından görmüş, sallayıp müşterisine göre bozuk diyor, sağlam diyor (ben usta değilim, bu işi yapmıyorum, bilginize). Bizim zj' ler yolda çok sallanmasına rağmen, dururken serttir. Hem amortisörler zorludur, hemde helezonlar kalın, güçlüdür. Ama yolda 2 tona yakın ağırlık üstü üstü katlanıp güç bindiriyor yürüyene bozuk satıhta. Dolayısı ile aracı dururken sallamak zor, teşhiste zor sallayarak bizimkilere.<br />
Üstünden çıkan amortisörleri ne yaptınız? Aldınız mı?</div>