ZJ de LSD Hangi Modellerde Var ve Tam Olarak Ne İşe Yarar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan y-bsungur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,450
Ynt: ZJ de LSD Hangi Modellerde Var ve Tam Olarak Ne İşe Yarar

Mert yine yaptın yapacağını ortalığı kırıp geçirdin,yinede yenge duymasın sattırır valla zj yi.

Etiketler

şimdi bişeyi düzeltelim...
lsd bir tekerlek boşa çıkınca ,1,5-2 tur patinaja düştüğünde devreye girer...bazen insan gücü yetmeyebiliyor hızlı çevirmek gerekli yani...
2. konu...lsd vardır ama balata dediğimiz pullar aşınmış olabilr, bu durumda lsd yokmuş gibi işlem yapacaktır...

997799' Alıntı:
şimdi bişeyi düzeltelim...
lsd bir tekerlek boşa çıkınca ,1,5-2 tur patinaja düştüğünde devreye girer...bazen insan gücü yetmeyebiliyor hızlı çevirmek gerekli yani...
2. konu...lsd vardır ama balata dediğimiz pullar aşınmış olabilr, bu durumda lsd yokmuş gibi işlem yapacaktır...

hah şimdi oldu işte...ağzından bal damlıyor...pullar aşınmamıştır benim öyle teselli bulayım bi turdan fazla çevirmek lazım 4 tekerleği askıya alıp gaz verip deneyecem ilk fırsatta....huylandım şimdi...nerden düşürdünüz aklıma....of ya

27istanbul27' Alıntı:
Mert yine yaptın yapacağını ortalığı kırıp geçirdin,yinede yenge duymasın sattırır valla zj yi.

durmuş abi kimse sattıramaz bana zj yi....bi tek oğlum isterse satarım onun da konuşmaya daha vakti var ;D

ben tekeri çevirince sadece diğerki değil diğer tüm tekerler aynı yöne dönüyor.

aldığım adam önde arkada kilitli diff var demişti ama ben tabikide salladığını göz boyamak için söylediğini düşünmüştüm ( aracı aldıktan sonra tamirde bunu demişti hatta bilsem daha pahalıya satardım gibi birşey demişti ). bu mümkünmü? gece gece şimdi şaşırdım. yoksa bir arızaya filanmı delalet

bu testi arazi ve normal vitesi N ye alıp yapacaksınız

997799' Alıntı:
bu testi arazi ve normal vitesi N ye alıp yapacaksınız

şaka gibi ama önde elektronik kilitli diff çıktı... arabada ne işe yaradığıgı bilmediğim switch onunmuş.. piyango resmen

ahanda 1000 dolar kazndınız...ama asfalt arabasında yazık o kilide beee

997799' Alıntı:
ahanda 1000 dolar kazndınız...ama asfalt arabasında yazık o kilide beee

haftasonu ilk arazi olacak :smiley: yada expedition diyelim :smiley: tuzgölü - kapadokya

düz yolda kilidi kullanma hem de önde......bozarsın....adam gibi arazi olursa ihtiyaç olursa kullannnn

mjeliada' Alıntı:
şaka gibi ama önde elektronik kilitli diff çıktı... arabada ne işe yaradığıgı bilmediğim switch onunmuş.. piyango resmen

mjeliada; bahsettiğin switch nerde tarif veya resim varmı.........

mertbirincioglu' Alıntı:
ironic bi şans.....elekt diff kilit var ama bu zj sadece caddelerde geziyor araziye çıkmıyor...ne acı ;D

Birde seker pambasi yapip 20" jant takicak

Offfff offfffffffffffffffffffff

En iyisi ben ona benim arabayi verim onu pembe yapsin. Getleri de alirim ustunden takarim direk kitli ZJ ye

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.