ZJ de LSD Hangi Modellerde Var ve Tam Olarak Ne İşe Yarar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan y-bsungur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,450
Ynt: ZJ de LSD Hangi Modellerde Var ve Tam Olarak Ne İşe Yarar

aracı aldıktan 5-6 ay sonra arka taraftan tam sag yaptıgım zaman tıkır tıkır ses gelmeye baslamıstı servise gittigim zaman kilitten (anlamını bilmiyordum onemsemedimde cunku sadece asfaltta geziyordum) yapıyor degistirecez dediler ve degisti o zaman kilit harici baska masraflarda cıktıgı icin yuksek bir miktar odemistim aradan iki sene gecti bu sefer de yine arkadan gelen bir ses yuzunden servise gittim ve yine kilit degisti yine masraf tabii yine ne ise yaradıgını bilmiyorum ve en son yine boyle bi arıza ile basbasa kalınca servise gittigimde ne yaparsanız yapın bu sesi kesin dedim arkadaslarda kilitleri sokmusler beni masrafdan ve sesden kurtarmıslar isin dogrusu olarak ;D ;D ;D tabiiiii is gezenbilire uye olup bir kac duzenlenen toplantılara katılınca tabiri caizse kazın ayagı degisti beni aldı bir merak ve sizlerinde sayesinde basladım okumaya arastırmaya sizinde bildiginiz gibi bu baslıktada bana lsd olayını acıklayınca bugun servise isim dustugunde arkadaslara sordum benim aracda lsd varmı diye onlarda da cevap abi sen sokturdun ya :-\na na nası yaniiii basımdan asagı kaynar sular dokuldu :'( :'( :'( saskının onde gideni bu demek oluyor demekki ne diyim :smiley:
not: aracım 97 zj amerikan versiyon

Etiketler

ttos' Alıntı:
aracı aldıktan 5-6 ay sonra arka taraftan tam sag yaptıgım zaman tıkır tıkır ses gelmeye baslamıstı servise gittigim zaman kilitten (anlamını bilmiyordum onemsemedimde cunku sadece asfaltta geziyordum) yapıyor degistirecez dediler ve degisti o zaman kilit harici baska masraflarda cıktıgı icin yuksek bir miktar odemistim aradan iki sene gecti bu sefer de yine arkadan gelen bir ses yuzunden servise gittim ve yine kilit degisti yine masraf tabii yine ne ise yaradıgını bilmiyorum ve en son yine boyle bi arıza ile basbasa kalınca servise gittigimde ne yaparsanız yapın bu sesi kesin dedim arkadaslarda kilitleri sokmusler beni masrafdan ve sesden kurtarmıslar isin dogrusu olarak ;D ;D ;D tabiiiii is gezenbilire uye olup bir kac duzenlenen toplantılara katılınca tabiri caizse kazın ayagı degisti beni aldı bir merak ve sizlerinde sayesinde basladım okumaya arastırmaya sizinde bildiginiz gibi bu baslıktada bana lsd olayını acıklayınca bugun servise isim dustugunde arkadaslara sordum benim aracda lsd varmı diye onlarda da cevap abi sen sokturdun ya :-\na na nası yaniiii basımdan asagı kaynar sular dokuldu :'( :'( :'( saskının onde gideni bu demek oluyor demekki ne diyim :smiley:
not: aracım 97 zj amerikan versiyon

dönüşte ses yapması normal çünkü kilit görevini yapıyor ve araç pati çekmediği içinde atlama yapıyor o sırada ses çıkıyor...
asfalttan çıkmıyorsanız sizin için önemli bişey değil zaten...

997799' Alıntı:
dönüşte ses yapması normal çünkü kilit görevini yapıyor ve araç pati çekmediği içinde atlama yapıyor o sırada ses çıkıyor...
asfalttan çıkmıyorsanız sizin için önemli bişey değil zaten...
evet haklısınız ama aracın uzerinde olan birseyi hic arastırmadan sokturmem benim acımdan uzucu oldu bakalım katılımlara gore yani araziye cıkıs olayına gore sizinde bi kac yerde yazdıgınız bilgilerden istifade ederek 2 inc yukseltme at 31.5 silverstone lastik ve ofsetli jant taktırma olayını dusunuyorum tabi kilit olayınıda o zaman gelince hallederim sanırım ilginiz icin tesekkur ederim.

ttos' Alıntı:
evet haklısınız ama aracın uzerinde olan birseyi hic arastırmadan sokturmem benim acımdan uzucu oldu bakalım katılımlara gore yani araziye cıkıs olayına gore sizinde bi kac yerde yazdıgınız bilgilerden istifade ederek 2 inc yukseltme at 31.5 silverstone lastik ve ofsetli jant taktırma olayını dusunuyorum tabi kilit olayınıda o zaman gelince hallederim sanırım ilginiz icin tesekkur ederim.

şu an 3---3,5 lift kitler bikaç ayrı yer getirmesi ile fiyatları epey düştü...çok da mantıklı...müsait iseniz onları da düşünebilirsiniz...2 '' de ise 2 saatlik iş var zaten işçilik dahil 250-350 arası bi fiyata çıkar...

slm abiler bende 97 frontera var önler ve arkalar lcd dif güzel mi yani

birde lcd difleri kullanmanın püf noktaları koruma şansımız nasıl olacak bu konuda yardım ederseniz sevinirim

uygun yağı koyacaksınız, arazide ne kadar kullanırsanız o kadar çabuk eskiyip değiştirmeniz gerekecektir haliyle...eğer orjinalinden beri değişim yapılmadıysa zaten muhtemelen tam işlevini yitirmiştir...

uygun yağ derken abi ne yağı ve kaça kaç kullanmam gerek 80/90 mı

kullanım kitabında yazar eğer bu bilgiye ulaşamıyorsan ve aracını zorlu kullanıyorsan,140 numara yağ koy bi de chrysler sevislerinden lsd katkısı al, 12 yada 20 tl olması lazım...chrysler servisi yoksa etrafında,ankara akgün aydın jeep servisini ara göndersinler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.