ZJ Dıştan Boyatma Maliyeti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan JAMES BROWN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,799

Etiketler
Ynt: ZJ Dıştan Boyatma Maliyeti

bu nasıl bir işçilik ve ne tür boya istediğinize bağlı olarak değişir sanmıyorum kimse görmeden bir fiyat verebilir versede bence doğru rakam olmayacaktır

Her bir parçayı 150 tl ye boyayan da var 400 tl ye boyayanda.Komple boyamada uçurum denilebilecek fiyat farklılıkları çıkacaktır mutlaka işçilik ve boya kalitesine göre.Araç boyatacaklara tavsiyem tabiri caizse doğan şahin boyacısına değilde mersedes bmw boyacısına gidip boyatmalarıdır.Aracı satarken de kalite ön plana çıkıyor.İki sene önce aracımın bel altını boyattım bir sene sonra boya patlak vermeye başladı.Herbir parçasını 150 tl ye boyatmıştım.İçime sinmedi bir sene sonra iki ön çamurluk ve ön kaputu 1600 tl ye boyattım.Aracımı alan galeri neredeyse fabrika çıkışı gibi boya atılmış olduğunu belirterek sorun etmeden aldı aracımı.Side bilirsiniz ki araç alan kişi tavan ve kaputta boya olursa uzak durur araçtan.

ankara şaşmazda zj büyüklüğündeki araçları 3.500 tl civarında boyayan çok yer var benim bildiğim, ama ne derece kaliteli olur, ucuz mudur pahalı mıdır bilemiyorum

Ankarada gayet kaliteli 2 tane yakın tanıdığım iyi konuştuğum cidden işleri de kaliteli olan boyacı var ancak hiç bir boyacı aracı görmeden fiyat vermez verse de afaki kalır ancak Ankarada boyatmaya karar verirsen her konuda yardımcı olmaya çalışırım

Hızdan ötürü hatırı sayılır kaza yapan birisi olarak benim çalıştığım yerden sormuşsunuz. ;D ;D ;D

Ben ankarada binek araçları komple 1500tl ile 2500tl arası boyatıyorum.
Benim boyattığım ustam çok kaliteli ama bir miktar piyasadan pahalı

Burada fiyat daha çok, araç tümden soyulup boyatılması ile dıştan boyatılması arasında fark ediyor.
bir de kullanacağınz boya opak veya metalik ise fark eder bunun yanında metalikte sedefli ise de fark eder.

ayrıca son bir şey aracın kaportasında da düzeltilecek yerler ister istemez olacaktır burada kullanılan macun da çelik macunu olmalı ve bu da boyacının alacağı fiyatı artıran bir etkendir.

bir çok boyacı fiyatı düşürmek için bu macunu kullanmıyor ve arabalar alımunyum alaşımlı kaportaya sahip olduğu için belli bir süre sonra macun atıyor ve boya çatlıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri