Zj Ön Koruma Demiri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasankaan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,217

hasankaan

Ana Kamp
Arkadaşlar merhaba,
geçenlerde Grand Cherokee ZJ mi sattım; WJ lere baktım fakat ZJ deki tadı alamayıp yine bir ZJ aldım. Aracıma ön koruma demiri takmak istiyorum, altın rengi sadece plaka kısmını kapsayan ön demirlerden. O demirden arıyorum bildiğiniz bulabileceğim bir yer varsa bilgilendirmenizi rica ediyorum. bir de Türkiye'de Flowmaster ya da Magnaflow satan bir yer varsa onu da bilenler paylaşabilirse çok sevinirim.
Herkese iyi Haftasonları.

Etiketler
hem vinc olarak hemde senin istedigin sekilde is gorur belki

ImageUploadedByTapatalk1393073797.075617.jpg

Ynt: Zj Ön Koruma Demiri

Hepinize teşekkür ederim fakat ön koruma için sadece şekil olarak istediğimden altın rengi olan küçük demirden istedim :smiley: teşekkürler yine de

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR