outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Ynt: ZJ'den WJ'ye geçiş, peki farkları neler, hadi tecrübe konuşsun
)) Kesinlikle
)) Bu arada sizi forumlardan tanıyorum.Bana bazen birileri soruyor ,ne dersin jeep alayımmı diye?Sakın bulaşma.Bin sen CRV ne diyorum.Devam et sen suzinle diyorum.Bana göre AŞIK değilsen ve bu aracı gerçekten sevmiyorsan kesinlikle bulaşmaya gerek yok.Çok gördüm buradan km de 40 ksş yakıyor denmesine, taş gibi 4 yıldır bende daha sanayii ye gitmedim denmesine inanıpta jeep e bulaşıp sonra geceleri uykusuz kalan, km de 700 krş yakıp, sabah marşa bastığında 3 arıza lambası birden yanıp sanayiye 1000 tl durduk yere bayılıp ertesiş gün ilana çıkan.Sevmiyorsan uzak dur.Zamanında sıfırı 280 bin tl iken ağalar bunun keyfini sürmüş.eeee 5,200, 4,700 motor araçlar.1950 kiloluk bir hacim.Zamanla yıpranıyor elbet.Bizde aile büt.çesi hesaplamasında en büyük yeri ona ayırıp sanyiici ve petrolcüyü güldürüyoruz.vergisi ile de ekonomiye katkı.Binek aracımı 3-4 ay önce satmak zorunda kaldım.Aylkık yakıt masrafım şu an 4 aydır 900 ile 1200 tl arasında.Son bir aydır 1500 tl de tamir ve bakım.1350 tl ve 6 aylkık vergi.Sevmeden katlanılmaz.Önümüzdeki ay acil; clio dci, peugeot 206 hdi,albea multijet e acil geçiş.Paşa evde dursun.pazar günleri aşk tazeleriz yeter
mertbirincioglu' Alıntı:cüzdanımı her vakumladıktan sonra tövbe ediyorum satacam diyorum küfür ediyorum sonra tamirciden çıkıp müziği açıp gaza dokunuyorum ve pamuk gibi oluyorum...herşeyi unutuyorum...sado mazo bi ilişkimiz var yani...