5k3g kullanıcısının son içeriği

1. 5k3g

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Hahahaah hahah hahh
  2. 5k3g

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Trabzon'dan bi tanede normal adam çıksın ya!
  3. 5k3g

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Uğur bey bu aracı hangi boya fırınına sokacaksınız çok merak ediyorum :)
  4. 5k3g

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası İlgiyle takip etmeyi ve tatmin olamayıp gelip yerinde görmeyi planlıyorum Uğur bey. Kolay gelsin...
  5. 5k3g

Duster Kar Zinciri

Ynt: Duster Kar Zinciri Arkadaşlar ben pek bu işlerden anlamam ama affınıza sığınarak bir iki şey yazayım kar zinciri konusunda. 4 çeker araçlara sürekli veya seçenekli olsun farketmeden iki tekerinede zincir takılabilir. 4 çekerin zincire ihtiyaç duymayacağı konusuna ne yazıkki katılmıyorum...
  6. 5k3g

RİZE OFFROAD KULUBÜ...RİZOFF....22.01.2012

Ynt: RİZE OFFROAD KULUBÜ...RİZOFF....22.01.2012 Parkur yeri
  7. 5k3g

RİZE OFFROAD KULUBÜ...RİZOFF....22.01.2012

Ynt: RİZE OFFROAD KULUBÜ...RİZOFF....22.01.2012 Birde video ekleyelim http://www.youtube.com/watch?v=-AaIgn2b9ME Videodaki uçuşu izlemenizi öneririm.... Birde resim galerisi :) http://www.rizoff.org/galeri/category/6-2012-01-22-rizoff-iyidere-parkuru.html Keyifli seyirler.
  8. 5k3g

08.01.2012 RİZOFF İYİDERE KEŞİF GEZİSİ

Ynt: 08.01.2012 RİZOFF İYİDERE KEŞİF GEZİSİ Hızır Kardeşim bahsetmemiş ama en başarılı araç kendininkiy di. Gerçekten gücünü gösterdi.
  9. 5k3g

RİZE'DE ZJ EVRİM GEÇİRİYOR...

Ynt: RİZE'DE ZJ EVRİM GEÇİRİYOR... sezon açılışında kurdaleyi kesiyorum :)
  10. 5k3g

Ynt: RİZE'DE ZJ EVRİM GEÇİRİYOR... tek eksiği kilitleri kaldı sanırım. kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle Hızır çok güzel oldu araç.
  11. 5k3g

Ynt: RİZE'DE ZJ EVRİM GEÇİRİYOR... Maşallah
  12. 5k3g

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
  13. 5k3g

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Ben size Thule ürünlerini öneriyorum. Thule Rapid Railing 757 tavan taşıma ve
  14. 5k3g

Ynt: RİZE'DE ZJ EVRİM GEÇİRİYOR... Bugün İbrahim ustadaydım. Evlat yatıyordu Maşallah. Çok titiz çalışıyor İbrahim Abi araç üzerinde.
  15. 5k3g

Ynt: RİZE'DE ZJ EVRİM GEÇİRİYOR... Hızır resmi varmı vinçin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri