Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)
Çok güzel bir etkinlik oldu tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürler..Adnan Abi tekrar ellerine kollarına sağlık bizimkiler hayatlarındaki en lezzetli saç kavurmayı yediklerini söylediler tabi bende dahil :) kabak tatlısını da unutmamak lazım tabi :)
Ynt: Bolu Yedigöller Kampı Duyurusu (18-19 Nisan 2009)
Hadi be sende okuyanda inanacak :P 10 tanede dürüm ekmeği getiriyorum Ertürk onlarıda sen yersin artık ;D
Evet katılıyorum yol virajlı uzun sürüyo o yüzden erken buluşmakta yarar var.tam saat belirleyip gişelerin çıkışında buluşalım.
Adnan abi tatlı asıl benim borcum Akçakocadan (gelememiştim ya) oyüzden ben yaparım.
Zerrin hanım tamamdır sütlüsü hatta helvasınıda yapıyım ben ek olarak:)
Hadi Ertürk ekle bilgileri bekliyoruz.Kaçta buluşulacak bencede konvoy yapıp gidelim yolda kalırsan çekerim ben seni ;D
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009)
ya biliyodum böyle olacağını >:( gece bi ara estiler kalkıp gideyim dedim ama sonra vazgeçtim yaaaaaaaa :'( inanmıyorum sana Çiğdem cidden sen balık yedin rakı içtin haaa valla helal olsun arkadaşıma :D