Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,582

Etiketler
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009)

:'( :( :mad: :-[ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

hadi nerelerdesin yaa meraktan öldüm neler yaptınızzzz ???gelemedim zaten inanılmaz moralim bozuk:( :'( :-[ :'(

Ertürk sen gidemedin mi?

Ertürk ,Ahu gözlerimiz hep sizi aradı çok güzel bir gezi oldu fotoğraflar gelecek.

anladığınız üzere biz döndüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :smiley:

Hoşgeldiniz, anlatın bakalım nasıldı? Cumartesi günü sizi aradığımda kumda batan aracı kurtarmaya çalışıyordunuz ;D

bizde baya itci güç varmış o kadar alışmışızki itmeye bugun dağ yürüyüşünde bi yük kamyonu sağlam batmış orman yolunda onu bile itmeye kalktık zerrin :( yaa sahilde kampta çok başka oluyomuş hastayım açılırım dedim ve cidden zımba gibi oldum geldim :smiley:

şimdi bi kaç işim var banyoda botlar tozluklar deniz yatağı yağmurluk batonlar ve çantanın temizlenmesi var :smiley: bu bana o kamptan daha zor geldi yahu

Hoşgeldinizzz :smiley: Adnan abi fazla ballandırmadan anlatın lütfen valla oturur ağlarım yoksa :'(

yaa ahu neden gelmedin bilmiyorum aam bu kamp bi başka oldu mesel bane ilk rakımı içtim :smiley: rakı balık olayını denedim yani sahilde rakı olayı ... :smiley: yorum yok başka

ya biliyodum böyle olacağını :mad: gece bi ara estiler kalkıp gideyim dedim ama sonra vazgeçtim yaaaaaaaa :'( inanmıyorum sana Çiğdem cidden sen balık yedin rakı içtin haaa valla helal olsun arkadaşıma :D

Ahu anlatmakla olmaz yaşamak lazım tek kelimeyle harikaydı.

yaa ahu valla ne diyeyim bi dahaki etkinlikte beraber tokuştururuz kadehleri seninle :smiley:

Günaydın arkadaşlar,

Bu kamp ve trekking faaliyetleri gitgide sarıyor insanı canım. Bir sonraki kampı iple çeker hale geldik. Her türlü mazereti bir tarafa atıp koşa koşa gidiyoruz. Akçakoca'ya da öyle gittik. Bu kez 11 yaşındaki oğlum Ege geldi benimle. Hava şartları onun için uygundu. Gerek kamp yaptığımız Paşalar sahili, gerekse yürüyüş yaptığımız Düzce Muncurlu köyü tepeleri çok güzeldi. Hava genelde yağışlı geçtiğinden bol çamurlu, ıslak, böğürtlen dikenli, cangıllı, vadilli, atlamalı, tırmanmalı (halatla tırmanış bile yaptım, 5 mt ama olsun güzeldi) toplam 5,5 kmlik sağlam bir yürüyüş oldu.

Yemekleri artık anlatamayacağım. Adnan bizimleydi demek yeterli olur sanırım.

Fotolar azzzz sonrraaaaaa :smiley:

Arkadaşlar akçakoca faaliyetleri gerçekten güzeldi herkese yardımları, emekleri, katılımları ve sıcak karşılamaları için tekrar teşekkür etmek isterim , organizasyonaların devamını bekliyoruz artık ::smiley: Ayrıca fotoları da ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri