Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009)
Ynt: Akçakoca Sahillerinde Kamp, Düzce Ormanlarında Trekking (7-8 Şubat 2009)
bizde baya itci güç varmış o kadar alışmışızki itmeye bugun dağ yürüyüşünde bi yük kamyonu sağlam batmış orman yolunda onu bile itmeye kalktık zerrin yaa sahilde kampta çok başka oluyomuş hastayım açılırım dedim ve cidden zımba gibi oldum geldim
yaa ahu neden gelmedin bilmiyorum aam bu kamp bi başka oldu mesel bane ilk rakımı içtim rakı balık olayını denedim yani sahilde rakı olayı ... yorum yok başka
ya biliyodum böyle olacağını gece bi ara estiler kalkıp gideyim dedim ama sonra vazgeçtim yaaaaaaaa :'( inanmıyorum sana Çiğdem cidden sen balık yedin rakı içtin haaa valla helal olsun arkadaşıma
Günaydın arkadaşlar,
Bu kamp ve trekking faaliyetleri gitgide sarıyor insanı canım. Bir sonraki kampı iple çeker hale geldik. Her türlü mazereti bir tarafa atıp koşa koşa gidiyoruz. Akçakoca'ya da öyle gittik. Bu kez 11 yaşındaki oğlum Ege geldi benimle. Hava şartları onun için uygundu. Gerek kamp yaptığımız Paşalar sahili, gerekse yürüyüş yaptığımız Düzce Muncurlu köyü tepeleri çok güzeldi. Hava genelde yağışlı geçtiğinden bol çamurlu, ıslak, böğürtlen dikenli, cangıllı, vadilli, atlamalı, tırmanmalı (halatla tırmanış bile yaptım, 5 mt ama olsun güzeldi) toplam 5,5 kmlik sağlam bir yürüyüş oldu.
Yemekleri artık anlatamayacağım. Adnan bizimleydi demek yeterli olur sanırım.
Arkadaşlar akçakoca faaliyetleri gerçekten güzeldi herkese yardımları, emekleri, katılımları ve sıcak karşılamaları için tekrar teşekkür etmek isterim , organizasyonaların devamını bekliyoruz artık : Ayrıca fotoları da