agbilgic kullanıcısının son içeriği

1. A

Sülüklügöl

tam çanağı batısı Dalımbaz yayla vardır.. oraya gidin güzeldir
  2. A

Magellan Mı, Garmin Gps Mi ???

Bu Çarşamba - C.tesi, Kapıorman dağları, Sülüklügüö (Dalımbaz yayla) - Sultanpınar arasını yürüdüm (hoş 1998 de bu rotayı Şubat'ta geçmiştik (rahmetli İskender Iğdır da vardı...)). Kışın karla, yazın rota çok farklı oluyor; bayağı şapşik oldum (Çıçekli yayla, Karapınar yayla arası bayağı...
  3. A

Sülüklügöl - Acelle Yürüyüş - Gökhan Bilgiç

Merhaba, grubun eski üyesiyim de, 2 senedir koptum... Canım eşim ! Ümit i 19 Mayıs ta kaybettim.... :( acım çok büyük ! ... bayram öncesi, 30 haziran (cuma çıkılmaz ! yollar felaket olur ) Istanbul dan.... Mudurnu Dokurcun, arabayı bırakacağım, bir traktör veya taksi Sülüklügöl.. oradan...
  4. A

Bolu Hatçevaz Yaylası ?

savgili doğa severler, bundan 20 sene önce (1994), yılbaşı'nı Bolu Hatçevaz * yaylasında yapmıştık; bu sene inşallah 19 mayıs ta gidip nostalji yapalım diyoruz .. * Kartal kaya'nın batı dibi, yolu Seben yolundan sola sapar sorum şu, son zamanlarda Hatçevaz'a gidenlere; - yaylanın son durumu...
  5. A

simon stove / ocak nasıl yakılır ?

lütfen gülmeyin !!! doğa yürüyüşü / kamp muhabbeti için simon ocak aldım, ispirtoyu koydum.. ama ama yakamadım; "aklı evvel'ler" bir kullanım kalvuzu koymamışlar ! ön ısıtma istiyor gibi.. ama nasıl ? kirbitle yakılacak gibi değil ! ilginize tşk. gökhan gokhanbilgic@bittelturkey.com
  6. A

Kışlık Çadır Konusunda Destek

Ynt: Kışlık Çadır Konusunda Destek http://www.adrenalinoutdoor.com/Marmot-Aura-2-Kisilik-4-Mevsim-cadir_4127.html#0 http://www.atlaskamp.com/marmot-zonda-4-mevsim-cadir-mellert-cadir-feneneri-hediyeli/
  7. A

kış harici çadırlarda çok mütevazi kalabilirsin de, kış çadırlarında sakın paraya acıma.. fırtınada kötü olursun ! bizde satılan tek geçeceğim 2 marka var.. msr (moss'u aldı .. moss efsane ! bende 1 tane var, çadırın üstüne çıkıyorum ! ) veya marmot... şaşma ! slm. gökhan
  8. A

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? çadırda ısınmak :))))) tulumun içine girecen, ısınacan ! viessman kombi yok... ısıtırsan, yağmur yağar !! slm. gökhan
  9. A

yok bu resimde görünen pek kış çadırı değil... fırtınada kötü olursunuz.. pole'ler aluminium olmalı, önde bir bagajı olmalı (ana çadır ile, dışarıyı ayıran bir bölme); yemek nerede yapacaksınız ? çok kolay kululabilmeli; pole'ler kumaştan geçmesin ! askı sistemi var... üst kesimden iplerle...
  10. A

Kışlık tulum

Ynt: Kışlık tulum korkma kap ! içine bir uzun kollu termik üst ve alt termik uzun don ile girersin, bi de kafaya şapka iş biter ! millet biraz da markaya para veriyor; biz de gençken bir ara o rüzgara kapılmış idik, maalesef ! ben şunu derim ama; " çok sert hava koşullarında iyi mal...
  11. A

Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? ahh antalya yaylaları ! geyikbayırı'na benden selam söyleyin ! alakır'ı benim için de gezin, sonbaharı muhteşemdir ! olympos'ta "son lokanta" hasan'a selam söyleyin, lütfen ... adam gibi adamdır .... slm. gökhan, istanbul
  12. A

Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? :)))))))))))))) aklına 1,000 yaşa !! rakı parasına çadır ! yaz veya baharlarda kullanacak iseniz.. marka, ego ! hiç hiç gerek yok !!! 50 - 60 liraya iş biter !! su girmesin, kolay kurulsun, hafif olsun yeter ! ha kış ve dağ...
  13. A

Kışlık tulum

Ynt: Kışlık tulum korkma bir şey olmaz ! kışın, güneş hiç vurmaz ise çadır içi ile dışarısı aynı derecedir, dışarı -10 ise, içerisi en en baba - 8 !!! ama bir şart'la ! yaprak kıpırdamayacak ! chill factor ... rüzgar etkisi, çadır veya bivaq torban yok ise, bu rüzgarı yediğin anda...
  14. A

Kışlık tulum

Ynt: Kışlık tulum fiyat / performans oranında, sert hava için, tulumun kralı !! integral designs ! kanada .... xpd-1 var, çok memunum, goretex i biraz kabardı !!! 15 sene !
  15. A

İstanbul'da Hafta Sonları Doğa Yürüyüşleri

Ynt: İstanbul'da Hafta Sonları Doğa Yürüyüşleri yürüyüş, istanbul'da ???? * hele, ekim kasım'da (f. makinası mutlaka, ahh o düşen yapraklar !) - bahçeköy - alın elinize bir pusula, çantaya, termos çay/kahve, sandviç, yani nevale - dalın büyük bent'ten orman içine ! - yolaklardan yürüyün...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.