Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008)
Arkadaslar ,
Kortej cok güzeldi , katılan herkese cok teşekkür ederim. Kendi adıma cok eglendim.Sizlerle birlikte olmakta cok güzeldi.
Bu arada hazır herkes buradayken , bazı özel sebeplerden dolayı kortejde kullandıgım aracı...
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
Benide birkaç arkadaş fotograflamıstı :) plakam 34 FC 3850 disco I :) hani nerde :P
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
Emegi gecen herkese , Huma oto ya bir kez daha teşekkür ediyorum, umarım aynı katılım 29 ekım cumhuriyet bayramında da olur
Emeği gecen herkese teşekkürler , benım adıma cok değişik bir gündü. Hayatımda ilk defa off road yaptım ve acıkcası tahminimden daha zordu :)
Bu arada link e tıkladım ancak acılmıyor ?