alikurt kullanıcısının son içeriği

1. A

Karadağ'dan Kosova'ya karayolu ile geçiş hakkında yardım?

Ynt: Karadağ'dan Kosova'ya karayolu ile geçiş hakkında yardım? Merhaba, Ben bu seyahati yaptım. Haritalarda Karadağ'dan Kosova Pec şehrine geçiyor gibi görünen yol, gerçekte geçiş imkanı olmayan bir yol. En uygun yol Arnavutluk üzerinden Kosova'ya geçmek. Benim güzergahım Budva, Podgorica...
  2. A

Ynt: Karadağ'dan Kosova'ya karayolu ile geçiş hakkında yardım? güzergahla ilgili son kararım şu şekilde oldu; Üsküp (konaklama), Kalkandelen, Gostivar, Ohri (konaklama), Manastır, Struga, Tiran, İşkodra, Podgorica, Budva (konaklama), Kotor. Bu noktadan sonra geri dönüyoruz. Karadağ'dan doğrudan...
  3. A

Ynt: Karadağ'dan Kosova'ya karayolu ile geçiş hakkında yardım? Mustafa bey, İlginize çok teşekkür ederim. Güzergahımızın büyük kısmı hakkında bilgi vermişsiniz. Yarın sabah yola çıkıyoruz. Bilgilerinizin faydası olacağından eminim. Tekrar teşekkürler.
  4. A

Merhaba, 5 arkadaş araç kiralayarak Makedonya, Arnavutluk, Karadağ ve Kosova gezisi planlıyoruz. Rotamız sırasıyla Üsküp, Kalkandelen, Gostivar, Struga, Ohri, Elbasan, Tiran, Kotor, Budva, Prizren, Priştina, Üsküp olacak. Herşeyi ayarladık ancak Karadağ Budva'dan bir sonraki noktamız Kosova...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR