Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tüplü Araçların Muayeneye Gitmeden Önce Dikkat Etmesi Gereken Sorun
araç muayeneye gidenlerden sızdırmazlık raporu istemıyorlar.aracın muayeneden kalırsa tekrar gelişinde istiyorlar.
Ynt: Koltuk Sayısı
bende jimny var.muayeneden 5 koltuk yazıyo diye geri döndü.ruhsat değiştim(70tl) 4 koltuk yazdırdım.arkadaşa yeni arac aldık grann vitara onda da 5 koltuk yazıyo.hazır emniyetten ruhsatımızı almadık satış için.vitaracılar bu sorunla karşılaşıp karşılaşmadığını merak ettim.4...
Arkadaşlar muayeneye gittiğimde aracımdaki tüpün altında sehpa olmadığı için ve tüp borularının izalasyonsuz olduğu için geri çevrildim.bu konuya artık çok dikkat ediyolar.muayeneye gidicek arkadaşlar buna dikkat etsin.çünkü sonrasında sızdırmazlık raporu istoyorlar.(35 tl)
izalasyon ve sehpa...
Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat
arkadaşlar bende yeni yaptırdım.yapmanız gereken emniyette tescil bölümüne gidip dilekçe vermek(ruhsat sahibi kimse).dilekçede aracımın 4 koltuk yazılmasını ve sınıfının m1-G olarak düzeltimesini istiyorum diye yazıyorsunuz.peşindende 70 tl gibi bi ücret...
araç muayenesinde arka servis freni :fren etkisi farkı kabul edilebilir düzeyde değil.(%30 dan daha büyük)
ağır kusur çıktı.bu konu hakkında bilgisi olan var mı.ne yaptırmam gerekıyor aracıma.yardımlarınızı beklıyorum
Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat
bugün bende koltuk sayısı yüzünden kaldım.5 yazıyo ,4 olması gerek dedi.arkadaşlar ayrıca sorum olucak sizlere.Araç kategorisi farklı yazıyo ağır suç olarak bende.ruhsatta M1 yazıyo.M1 yazısına G ekletmem gerekıyomuş.bu sorunla karşılaşan oldumu?diğer bi...
2006 otomatik jimny bazı sorunlarım var arkadaşlar
aracımı 4 çekere aldığımda direksiyonu sağa yada sola tam çevirdiğimde katır kutur sesler geliyor ve araç nerdeyse gitmiyor.bakan usta akis mafsalı değişcek dedi.
İkinci sorunum aracım hafif sola çekmesinden dolayı rot ayarı yaptırdım.yapan...
Ynt: 2006 otomatik jımny yakıt sorunu
normalde bujilerin ömrü20-30 bin arasıdır.birde ömrü 100binlik buji var ve normal bujilere oranla biraz daha pahalı(tanesi 42 tl)
Ynt: 2006 otomatik jımny yakıt sorunu
100binlik buji ve hava filtresi değişikliği yaptım.subab ayarında bir gözde sorun varmış onu düzelttirdim.sonunda rahatladım.lpg de 310 kuruş şehirlerarası,şehir içi 420tl yakıyor.