ayfer293 kullanıcısının son içeriği

1. A

Ordu Off-Road Kulübü; Rize Ayder Yaylası Gezisi (01 Ocak 2011)

Ynt: Ordu Off-Road Kulübü; Rize Ayder Yaylası Gezisi (01 Ocak 2011) yaa of ama ya hastayım ya..nasılda ihtiyacım vardı gezmeye)):
  2. A

Ordu da Yok mudur Faaliyet??

Ynt: Ordu da Yok mudur Faaliyet?? evet birbirimiz biliglendrleim..18 eylül de bir artvin gezise var isterseniz ulaşn bana..ben gideceğim sanırm...
  3. A

Karadenizin El Değmemiş Yaylası Ancumah (ZENO)

Ynt: Karadenizin El Değmemiş Yaylası Ancumah (ZENO) kıskançlıktan ölebilirm her an..ne olur şu ordu da da bir faalyet olsun delirmek üzereym bu şehrde...)):
  4. A

Ynt: Ordu da Yok mudur Faaliyet?? koro mu tiyatro mu??yok yok teşekkür ederim((:
  5. A

ordu ya tayinim yeni çıktı..acil kamp yürüyüş vb (ya piknik bile olur) istiyorum..yok mu benim durumda olan yada bize takılmak isteyen arkadaşş
  6. A

Doğu Karadeniz (rota tavsiye)

Ynt: Doğu Karadeniz (rota tavsiye) ya ordu dayım sıkıntıdan öldüm yok mu aktiivite falan ya nolurr..
  7. A

Ordu'da Doğa Sporları

Ynt: Ordu'da Doğa Sporları evet yeniym burda..yepyeni(:
  8. A

Ordu'da Doğa Sporları

Ynt: Ordu'da Doğa Sporları ya evet....madem var bir şekilde haberdar olalım ya.. yol göstrn lğtfen ya ???
  9. A

Ordu'da Doğa Sporları

Ynt: Ordu'da Doğa Sporları heyyy..ordu da faliyet var mı??hadi çok sıkıldm ama ya..gezelim bir hafta sonyu bişey6ler yapalım..ben yeniym orduda
  10. A

Mağaraya Giriş

Ynt: Mağaraya Giriş mağaralar çok tehlikeliolabiliyor..yüzme bilmeyenlerle gitmek,karanlık fobisi olanlarla gitmek tam bir işkence..ama aksiyon oluo((:
  11. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hey ben 10 diye hatırlıyordum..teşkrler((:
  12. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu :'(ya biri bana yardm etsin lütfen..kimsenin profl bilgilerini göremiorm..hala yeni dio)):zaten daha net bağlatrmadım eve , cafe de can çekişiorm..madem kabul ettinz hadi bacınıza yardım edin :D
  13. A

14 Temmuz 2010'da Başlayan 8-10 Günlük Çanakkale-Balıkesir Gezisi

Ynt: 14 Temmuz 2010'da Başlayan 8-10 Günlük Çanakkale-Balıkesir Gezisi hmm.plan süper ama bu kadar yakın tarihte katılmam mümkün değil...)):valla kız kıza acayip eğlenrdik..bunun benzerini başka zaman birlikte - inş başka arkadaşlar da katılır- yapalım inş..ne diyeyim üzüldüm..
  14. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu çekmez mi ya harika ;D
  15. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bu arada nalan hanım hep bu tür farklı meslek sahibi insanlarla tanışmak istemişmdr..ama şansa işim gereği hep -tsk da personeldim- aynı tip insanlarla muhatap oldum..inş tanışma şansımz olur(: not: yaşasın feminzm :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,713
Kaydolan Son Üyemiz
selikme01

SON KONULAR

Geri