Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum
Yok abi satmadım bende kendi çapımda ufak bişeyler yaptım disco ya artık satmam sanırım :D kaporta boya döşeme şanzıman. Bu arada Laredo hayırlı olsun abi kazasız günlerde kullan inşallah
Benim konu bi göz atmak istersen, tavsiyelerini de...
Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum
Coşkun Abi selamlar,
İşte emeklerin hayat bulduğu güzel fotoğraflar :D çok güzel olmuş CJ nazar değmesin, maşallah... Güzel günlerde kullanman dileklerimle.. murat
not: Beyaz da ayrı güzel olmuş yani ;)
Ynt: 2005 İstanbul - Katmandu yol hikayesinin foto görselleri
Koray Bey çok ama çok teşekkür ederim, hep düşünüyordum maliyet vs diye sizin gibi tecrübe etmiş birisinden bunları duymak iyi geldi :D valla cesaretlendim şimdi ;D
Sitenizden de okuyorum maceralarınızı, sizinde maceralarınız ve...
Koray Bey selamlar,
Aynı güzergahı birgün bende gerçekleştirmek istiyorum, öncelikli tercihim Land rover discovery ile olmazsa motorsiklet ile sizden ricam mümkün ise; gezinizin gerçekleştiği toplam gün sayısı ve maliyeti hakkında...
Muhteşem bir yolculuk ve görsel şölen harikaydı.... Benimde kafamdaki mevcut rotaydı, sayenizde gitmiş kadar oldum. Gezmeyi ve macerayı seven her ruha selamlar :D murat
Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi
Teşekkürler :D offroad için evet bişeyler ilave etmek istiyorum fakat şu an para bitti ;D bir müddet arabaya yatırım yapmaya ara veriyorum, yapacağım ilaveleri de ilerde inşallah paylaşırım.
Renk seçenekleri için görsel aramalar belki size fikir verebilir...
Ynt: LAND ROVER ŞASE NOSU ANLAMI
Çok doğru aklınızda olsun parça alırken emin olmak için mutlaka yurt içi veya yurtdışındaki satıcılara şase numaranızı belirtin, bir çok parçanın şase nosuna göre ayrımı var ;) murat
Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi
Selam tekrar, biraz fotoğraf ekliyorum bazıları yapım aşamasından kalanlar bazıları da yeni hali hakkında :D
İlk resimlerdekiler tamir edilen çürük yerlerin mebranla beyaz flingot kaplanmış ve slikonlanmış halidir.