Ba$aR kullanıcısının son içeriği

1. Ba$aR

Duster Yakıt Lambası Yandıktan Sonra.....

el pompası olayını önce yazmak istiyorum benim daha önce 1989 model H100 üm vardı mazot tamamen bittikten sonra mazot koyduğum zaman 2 defa marşa basınca 3 .de çalışıyordu duster da böyle birşey yok arkadaşların yukardada değindiği gibi o siyah pompayı sertleşene kadar sıkmazsanız marş basmıyor...
  2. Ba$aR

4*2 & 4*4 fark nedir?

Ynt: 4*2 & 4*4 fark nedir? Renault servisindeki arkadaşın söylediklerine katılmıyorum 2 senedir kullanıyorum şeytanın kulağına kurşun tık demedi.Zaten üzerindeki renault megan motoru.
  3. Ba$aR

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: SU ALMA PROBLEMİ !!! Aynı olay benim de başıma geldi fakat ben de bağaj su aldı servise götürdüm 1 günde hallederiz ediler.Arabanın üzerindeki sol bardan alıyormuş bant silikonla hallettiler şu an bir sorun yok.Ben de çok caz yaptım ama onlar gayet doğal bir şeymiş gibi görüyorlar.
  4. Ba$aR

Kamp Güvenliği İçin "Son Teknoloji Güvenlik Sistemi" :)

Ynt: Kamp Güvenliği İçin "Son Teknoloji Güvenlik Sistemi" :) Öncelikle pratik buluşunuz için teşekkürler gerçekten çok güzel.Ne yazık ki günümüzde hayvanı aratacak iki ayaklı hayvanlar var onlarla mı uğraşacaksın kampın tadını mı çıkaracaksın. Bir de hani her köyün bir delisi olur misali 8-10...
  5. Ba$aR

Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı?

Ynt: Dacia Duster Bir Prestij Aracı mı? Yazınızı sabırla okudum çok akıcı ve gerçekciydi sanki yüreğimden geçenleri yazmıştınız teşekkür ediyorum.Başka ne diyebilirim ne yazık ki ülkem den insan manzaraları.
  6. Ba$aR

BMW F650 GS Yaz bakımı

Ynt: BMW F650 GS Yaz bakımı Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler,şunuda eklemek isterim eğer eliniz anahtar tutuyor ise ne yapacağınıza karar verirseniz,işe başlayın söktüğünüz parçalar sizi hedefe götürüyor zaten,ilkinde biraz acemilik olsada yavaş yavaş insan ehlileşiyor.
  7. Ba$aR

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? Nedeni çok basit birincisi yolun bittiği yerde devam edebilmek, ikincisi memleketimin yollarının pekte araziden farkı yok rahat kullanım için. Bizim burada yaz gelince şehirin içi,giriş çıkışlar resmen şantiye olur onun için daha rahat kullanırsın bir anlamda engel...
  8. Ba$aR

Motorcu...!

Ynt: Motorcu...! Yazı biraz uzundu ama bir ucu motor olduğu için sabırla okudum teşekkürler.
  9. Ba$aR

Çakmaktan Motosiklet Yapımı

Ynt: Çakmaktan Motosiklet Yapımı Gerçekten süper, kim düşünmüşse tebrikler.
  10. Ba$aR

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Mersin de yaşıyorum 48 yaşındayım ilkokul 4.sınıftan beri değişik cc lerde motosiklet kullandım.Şu anda BMW F650 GS kullanmaktayım.Motosiklet kullanmayı ve gezmeyi seviyorum.En büyük temennim güzel ülkemde motosiklet kültürünün gelişmesi üzerime düşeni...
  11. Ba$aR

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? HONDA CBF 250 ve BMW F650 GS var motosiklete binmeyi ve gezmeyi seviyorum.Motosiklet kulübümüz var.Ayın gezileri oluyor onlara katılıyorum bunun dışında kafadengi arkadaşlarla çadırlı uzun geziler yapıyoruz.
  12. Ba$aR

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? PrometheusTR arkadaşım vermiş oduğun önemli bigiler için teşekkürler. Küçük bir sorum olacak KTM 500 mü XT660 mı desem ne dersiniz. Şimdiden teşekkürler.
  13. Ba$aR

Kullanılmış Motosiklet Almanın İpuçları

Ynt: Kullanılmış Motosiklet Almanın İpuçları Bilgilendirme için teşekkürler.
  14. Ba$aR

Motosiklet Nasıl Parkedilir?

Ynt: Motosiklet Nasıl Parkedilir? Paylaşım için teşekkürler.
  15. Ba$aR

Tantunide En İyi 10

Ynt: Tantunide En İyi 10 Bir yanlışı düzeltmek için bu mesajı yazmak istedim. Önce en iyi tantuni kuzu veya koyunun kaburga etinden yapılır.Soğanla kesinlikle pişirilmez.Kendine özgü ortası çukurlaştırılmış tepsinin ortasına daha önce küçük küçük doğranmış ve kendi suyu ile pişirilmiş etten...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR