Bade kullanıcısının son içeriği

1. Bade

2. Bade

Photoshop Hakkında Faydalı Siteler

Erdinç bey merhaba, burada karşılaştıgımıza çok sevindim.. yararlı linkler için çok teşekkürler..
  3. Bade

Yararlı Photoshop Bilgileri

Merhaba Arkadaslar, Photoshop'taki bazı özelliklerin kısa acıklamalarını ve kullanım alanlarını paylaşmak istedim. (Alıntıdır) 1-AUTO AYARLARININ ÖZELLEŞTİRİLMESİ Photoshop içerisinde Curve, Levels tablolarının auto değerlerini, siyah ve beyaz renk piksellerini kendi default değerlerinde...
  4. Bade

Ay Fotoğrafı Hakkında

Ynt: Ay Fotoğrafı Hakkında Arkadaslar merhaba, Aslında Sedat'ınki gibi detaylı bir ay fotografı çekip bu macroya eklemiş olsaydım eminim daha etkileyici olurdu.. yukarıdaki ay fotografını henüz hava kararmamışken çekmiştim. Sanırım bahar ayında saat 16 gibi.. 75-300 Canon lens ile elde çekim...
  5. Bade

Hiç Böyle Lada Gördünüz mü???

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? Fiyatlar artınca biraz daha ertelemeye karar vermiştim :-\ benimki mazda 323 artık, vectra vardı sattım :)
  6. Bade

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? Ladalar bu tekerleklerle harika görünüyor :) arkadaslar benim arabayada bu lastiklerden taksak olmazmıki acaba :-\
  7. Bade

Fotoğraf Tarihçesi

Tekrar merhaba :) kısa bir özetini paylaşmak istedim, umarım daha önceden gönderilmiş bir konu değildir :) Fotoğraf Tarihçesi İlk fotograf, Joseph Nicephore Niepcein penceresinden görünüm, 1827 965-1038 Karanlık Kutuyu (Camera Obscura) ilk kullanan, ortaçağda güneştutulması sırasında güneş...
  8. Bade

Gün Ortasında Fotoğraf Çekimleri İçin Öneriler

Ynt: Gün Ortasında Fotoğraf Çekimleri İçin Öneriler Kesinlikle.. özellikle macro çekimlerde, peçeteyi tercih ediyorum :)
  9. Bade

Gün Ortasında Fotoğraf Çekimleri İçin Öneriler

Merhaba Arkadaşlar, Fotograf ile ilgili elimde bulunan dökümanlardan birini paylaşmak istedim.Devamı gelecek ;) Gün ortasındaki fotoğrafçılığa karşı çıkan kuralı yıkan yöntemler Metin Darrell Gulin (Outdoor Photographer may 2001) Çeviren: Tülin AĞCA Fotoğraf çekmeye ilk başladığımda...
  10. Bade

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? hoşbulduk arkadaslar :) harika bir forum olmuş.. hem dizayn hemde içeriği bakımından..
  11. Bade

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? Arkadaşlar merhaba, Sedat sayesinde bende forum'a üye oldum ve ilk mesajım.. Lada ile Niva ile ilgili birkaç linkteki yazıyı okumuştum.. Sizde belki nette denk gelmişsinizdir. Paylaşmak istedim :)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri