bahadiremin kullanıcısının son içeriği

1. bahadiremin

Kanyon geçişi için bu Neopren elibiseyi önerirmisiniz?

Ynt: Kanyon geçişi için bu Neopren elibiseyi önerirmisiniz? ben şu an kullandığım elbisemi 2006 da diktirmiştim. 3 parçaydı ve o tarihte bana 380 liraya mal olmuştu.
  2. bahadiremin

Kanyon geçişi için bu Neopren elibiseyi önerirmisiniz?

Ynt: Kanyon geçişi için bu Neopren elibiseyi önerirmisiniz? hazıralmak yerine diktirmenizi öneririm. karaköyde bu işi yapan firmalar mevcut...
  3. bahadiremin

Tuzla Kanyon Faaliyet Raporu

Ynt: Tuzla Kanyon Faaliyet Raporu Tuzla Canyon is something special for me with its own meaning. This was the first canyon we did at the start of our club and was one of the first time in our country that a winter canyon trek was accomplished. For this reason, Tuzla is our village and this is...
  4. bahadiremin

Tuzla Kanyon Faaliyet Raporu

Tuzla kanyonu benim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Bu kanyon, gurubumuzun ilk kurulduğu tarihte, ilk faaliyetimizi ve ülkemizde bir ilki gerçekleştirerek ilk kış kanyonu geçişini yaptığımız kanyondur. Bu nedenledir ki bu Tuzla köyünü kendi köyümüz, bu kanyonu da çocuğumuz gibi görür olduk...
  5. bahadiremin

Kanyonda İple erişim ve haberleşme

Ynt: Kanyonda İple erişim ve haberleşme http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7fRGFSlUKMU Faaliyetimizden bir video
  6. bahadiremin

Ynt: Kanyonda İple erişim ve haberleşme gerekli olan çalışma malzemeleri gurubumuz da mevcut. Çalışmamıza gelmek isteyen arkadaşlar, kendi lişisel malzemelerini getirmeleri yeterli. Icc-Istanbul Cunyoning Club 15 Nisan Ballıkayalar Çalışma Programı 09:00 Ballıkayalar’a varış ve kahvaltı...
  7. bahadiremin

Ynt: Kanyonda İple erişim ve haberleşme Biz İCC-İstanbul Canyoning Club olarak ticari hiçbir faaliyet yapmıyoruz ve karşıyız. bu sebeple fiyat verme gibi bir lüksümüz yok maalesef. ne kadar masraf çıkarsa faaliyete katılan arkadaşlar aramızda pay ediyoruz. bu sebeple çıkacak rakam kesin olarak...
  8. bahadiremin

Değerli arkadaşlar Ballıkayalar’da kanyonda iple erişim ve düdükle haberleşme konularının işleneceği teknik bir çalışmamız olacak. Kanyoning’e ilgisi olan gurup üyesi arkadaşlarımızın katılımını bekliyoruz. Ballıkayalar’a ulaşımımız için ya kendi araçlarımızı kullanacağız ya da katılımcı...
  9. bahadiremin

1 Nisan 2012 Aksu Mağarası Faaliyet Raporu

Ynt: 1 Nisan 2012 Aksu Mağarası Faaliyet Raporu Faaliyetlerimizden haberdar olmak için http://www.facebook.com/groups/istanbul.canyoning.clup/ gurubumuza eklenebilirsiniz.
  10. bahadiremin

Herkese merhaba değerli arkadaşlar. İcc olarak bu sezon açılışımızı kanyon yerine mağara da yapmayı tercih ettik. Yoğun geçen bir kışın ardından kanyonlarda ki su miktarının çok olacağını biliyorduk. Hem aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla tanışma faaliyeti olsun hem de kışın kirini pazını...
  11. bahadiremin

Herkese merhaba değerli arkadaşlar. İcc olarak bu sezon açılışımızı kanyon yerine mağara da yapmayı tercih ettik. Yoğun geçen bir kışın ardından kanyonlarda ki su miktarının çok olacağını biliyorduk. Hem aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla tanışma faaliyeti olsun hem de kışın kirini pazını...
  12. bahadiremin

Horma 2011 Geçişi / Istanbul Canyoning Club

Ynt: Horma 2011 Geçişi / Istanbul Canyoning Club Bizlerde sizi tanımaktan mutluluk duyarız. bahadir@canyoner.com mail adresimden merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. bildiğimiz, dilimizin döndüğü kadar yardımcı oluruz. ilk kanyon faaliyeti öncesi ballıkayalarda hem toplantı hem çalışma hemde...
  13. bahadiremin

Horma 2011 Geçişi / Istanbul Canyoning Club

Ynt: Horma 2011 Geçişi / Istanbul Canyoning Club Yaşadığım ve gerçekleştirdiğim en keyifli Horma faaliyetiydi. Hem ekip olarak hem çoğrafya olarak insanı etkisinde bırakan Horma kanyonuna 2012 yılında da çok iyi hazırlanıyoruz. İstanbul Canyoning Club olarak kanyon faaliyelrini merak eden ve...
  14. bahadiremin

Valla Kanyonu Geçişi ( 2011)

Ynt: Valla Kanyonu Geçişi ( 2011) Sıkı faaliyet olmuş, tebrikler ve başarılar. 2006-2007 2 geçişim var bu kanyonda. eski bir dostla hasret gidermek gibiydi resimlere bakmak. Bu yıl yoğun bir faaliyet takvimimiz var. İçinde Valla da olacak tekrar. Umarım takvim sarkmaz ve yine görürüm eski...
  15. bahadiremin

Dokumacılar Kanyonu Keşif Faaliyeti

Gece sabaha karşı. Uyku yok. Uyanıyorum. Bilgisayarı açıp Uydudan Kanyon arıyorum. Bir anda Dokumacılar köyü ile Geriş köyü arasında toprağı yaran çatlağı fark ediyorum. Yakınlaştırıp baktığımda çok ilginçtir ki kaya yapısı olmayan bir yerde kanyon vari bir şeyle karşılaşıyorum. İşte o an buraya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri