Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)
Vallaa dediğim gibi birkaç tane fotoğraf var bende, bugün denedim yüklemeyi ama beceremedim. Yarın şehir dışında olacağım, kısmetse perşembeye artık...
Ynt: Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)
Gerçekten harika bir yılbaşı gecesiydi. Eşimin sürekli donma noktasında olması dışında herşey çok keyifliydi.
Benim de aracımın ilk defa sınırlarını az da olsa görme fırsatım oldu. Yeni yılın ilk dakikalarında gölün...
Ynt: Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road Duyurusu (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)
BEN DE ÇOK SEVİNDİM ;D
Ama ben yarın akşama kadar çalışıyor olacağım, o yüzden akşam geliriz biz.
Ynt: Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road Duyurusu (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)
01- Zerrin Yiğiter Binek Araç
02- Cem Şahin Binek Araç
03- Mehmet Emin Aydın GD 300
04- Mehmet Ekim Binek Araç
05- Kübra Ekim...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Mühye ANDOFF Mahalli Off-road Yarışları (27 Aralık 2009)
Söz verdiğim halde katılamadığım için çok özür diliyorum.
Tam evden çıkarken benim corsa ya müşteri çıktı ve şuan corsa artık onun.
Güzel ve keyifli bir gün geçırmişsiniz, kıskandım...
Sanırım eşimi razı edecek gibiyim. Siz de yarın Mühye'de biraz destekleyin ;D ::)
Biz aynı yerde yapmıştık havai fişek gösterisi. Birsürü izin işi var onun. itfaye felan da gelmişti.
Bunu ileticem kendisine, bakalım faydası olacak mı?
Ekstra yalvarmaya devam tabii...
Eşimin soğukla pek arası yok da ondan, yoksa o da sever doğada olmayı.
Üstelik Işık Dağı -özellikle ampul göl- bizim mekandır ;D
Ayrıca ben de 2002'ye dağda girmiştim, Antalya'da. Nekadar keyifli olduğunu...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)
Süper bir haber...
Ben de yılın ilk günü için kısa bir motosiklet turuna kayıt yaptırmıştım, hemen iptal edeyim... Yılbaşı gecesi için ise zaten programım yoktu ;D ;D
Yoo yetiştiiimm... Eren ile beraber bir saat kadar oynadık çamurda ve tepelerde canııııım...
Arkadaşlar düzenleyen ve katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok keyifliydi. Gerçi geç katıldım erken ayrıldım ama...
Bu arada çok istememe rağmen hem range in arıza durumu hem de yeni ev işlerinin yoğunluğundan ben...
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)
Evet evett... Keşfettiğiniz yerlere fotoğraflardan bakmak çok güzel ama bizi de götürün oralaraaaa....