Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mke Çıkışlı Defender Tescil / Tuv Sorunları
Merhaba
24 Mayıs için tüv den randevu alındı fakat gitmeden koltok projesi çizilip gitmemiz gerektiğinden 11 kişilik M2G sınıfı M1G olarak düzeltebilecezmi bilmiyorum umarım daha fazla sorun çıkmaz
bir ara 2011 tarihli yayınlanan bir...
Ynt: Plasti dip
Evet bencede gayet başarılı bir çalışma oldu fiyat konusunda bir rakam söylemem yanlış olur ama izmirdeki tedarikçiden daha aşağı bir fiyat verebileceğini beyan ettiler uygulamanın bazı standartları var ortam sıcaklığı zemin durumu gibi bu konuları oradaki yetkili arkadaşla...
Ynt: Defender ve TUV
Bunu muameleciye verip yaptırmak daha iyi olacak herhalde hem tavan renk değişimi hemde koltuk sayısı beni baya uğrastıracakları kesin bilgiler için teşekkürler
Saygılarımla
Atıf bey merhaba
Sizin koltuklardaki kontrolü eminim bizimkinede yapacaklar fakat benim bir farklı durumum daha var Defender da ruhsat 11 kişilik olarak kayıtlı ben bunu 5 olarak değiştirmek istesem nasıl bir yol izlemem
Gerekir Arka bagaj kısmını farklı olarak...
Tarık bey merhaba
Söyleminiz doğrultusunda ruhsat da ikinci bir renk istenmiyor ise tavanı beyaz olarak boyatmak istiyorum umarım bir sıkıntı ile karşılaşmadan tuv kontrollerini atlatırız.
Teşekkürler
Ynt: Defender Renk Yardım
Defender ın rengi süper olmuş tabi paylaşım yorumlarınıza da teşekkürler size ayrı bir sorum olacak tavan beyaz olarak ruhsatda yazıyormu yoksa sadece kırmızımı gözükecek paylaşım için şimdiden
Teşekkür ler
Saygılarımla.
Bilgi için teşekkürler
Bunun icin ruhsatda çift renkli olmasımı gerekiyor acaba bu. Durumda Ek 1 doldurup ruhsata işletirsem doğru olanı yapmış olurmuyuz
Saygılarımla.
öncelikle geçmiş olsun bakalım biz ne yapacağız kafama takılan bir konu var defender tavanı beyaza boyatmak istiyorum bunun bana TUV kontrollerinde bir sıkıntı yaratırmı acaba
Saygılar