Merhaba , MKE Hurdasandan 2 yıl önce aldığım defenderimi toplayıp trafiğe mürecaat ettim. Önce yeni motoruna numara çaktırmak için koşuşturduk. Aracı trafiğe tecil edip aynı gün trafikten çekme yaptılar . Tuv a gittik , 365 tl. 2 yıl muayene yapmama cezası kestiler. Ben aracın trafikte olmadığını mke den aldığım gibi durduğunu ne kadar anlattıysam da fayda etmedi. Tuv daki müdürün ifadesi şöyle :" Aracı MKE den aldıktan sonra 1 ay içinde tescil ve çekme yapacaktınız " Halbuki bundan önce topladığım aracı da 8 ay geç tescil ettirmiştim böyle bir sıkıntı olmamıştı. Ayrıca orijinal hid. direksiyonum için de proje istediler . " defenderin 1987 modellerinde hid. direksiyon yokmuş! " , "1992 sonrası olsaymış sorun olmazmış!" , Ayrıca römork soketini henüz takdırmamıştım , bu da "ağır kusur!" muş ...
Defenderine de Tuvuna da ... Bu ceza haklı mı? Böyle bir uygulama ile karşılaşan var mı? İtiraz edecek merci arıyorum ancak eğer adamlar haklıysa boşa uğraşmamyayım.
Defenderine de Tuvuna da ... Bu ceza haklı mı? Böyle bir uygulama ile karşılaşan var mı? İtiraz edecek merci arıyorum ancak eğer adamlar haklıysa boşa uğraşmamyayım.