<div class="bbWrapper">Merhaba , MKE Hurdasandan 2 yıl önce aldığım defenderimi toplayıp trafiğe mürecaat ettim. Önce yeni motoruna numara çaktırmak için koşuşturduk. Aracı trafiğe tecil edip aynı gün trafikten çekme yaptılar . Tuv a gittik , 365 tl. 2 yıl muayene yapmama cezası kestiler. Ben aracın trafikte olmadığını mke den aldığım gibi durduğunu ne kadar anlattıysam da fayda etmedi. Tuv daki müdürün ifadesi şöyle :" Aracı MKE den aldıktan sonra 1 ay içinde tescil ve çekme yapacaktınız " Halbuki bundan önce topladığım aracı da 8 ay geç tescil ettirmiştim böyle bir sıkıntı olmamıştı. Ayrıca orijinal hid. direksiyonum için de proje istediler . " defenderin 1987 modellerinde hid. direksiyon yokmuş! " , "1992 sonrası olsaymış sorun olmazmış!" , Ayrıca römork soketini henüz takdırmamıştım , bu da "ağır kusur!" muş ...<br />
Defenderine de Tuvuna da ... Bu ceza haklı mı? Böyle bir uygulama ile karşılaşan var mı? İtiraz edecek merci arıyorum ancak eğer adamlar haklıysa boşa uğraşmamyayım.</div>