berqu kullanıcısının son içeriği

1. B

Defender 110'dan Çift Kabin Pikap Olur mu?..

Ynt: Defender 110'dan Çift Kabin Pikap Olur mu?.. zaten ben bu aracı başka bir araçla benzerliği olmaması için kendi zevkime göre ve araştırmalarıma göre defenderda da böyle bi seri olmadığı için yaptım,yukarıdaki fotorafta da görünen cam kalıpları dahi kendi yapımım. ama isterseniz 110 a 2...
  2. B

Ynt: Defender 110'dan Çift Kabin Pikap Olur mu?.. aracı tekkapı çiftkabin yapmaktaki amacım üzerinin istenildiği zaman tamamen çıkartılıp istenildiğinde çift kabin sv modeli olarak kullanılması, sizin dediğiniz olayda üzeri tamamen açılamaz.sizin açınızdan kullanışlı olmamasının nedeni içerdeki...
  3. B

Ynt: Defender 110'dan Çift Kabin Pikap Olur mu?.. defender 110 dan tek kapı çift kabin pikap olur ve bu istenildiği zaman sv modelide olur istenildiği zaman üstü tamemen açikta olabilir ve ben bunu yaptım. buda yapım aşamasındaki bi resim şuan aracı boyadım topluyorum aracın kendi kaportası...
  4. B

Ynt: Defender 110'dan Çift Kabin Pikap Olur mu?.. defender 110 modelinden tek kapı çift kabin pikap olur. ve istenildiği zaman "sv" modeli ve üstü tamamen açık olabilir ve yaptımda bütün parçaları da tamamen elyapımı bu resimde yapım aşamasından bi parça araç şuan topluyorum.
  5. B

Landrover 100 " Defender Projesi

Ynt: Landrover 100 " Defender Projesi bende yeni bi araç topluyorum. defender 110'da yaptığım tadilatların resimlerini araç çıkınca atarım. aracın orjinali üstü çadırlı 3kapı, şimdiki hali 1kapı çift kabin 120 modeli projesi ve yapımı kendime ait sizinde araç resimlerinizi ve görüşlerinizi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri