Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: aracımı satsam kac para eder :)
Maalesef bu iş biraz nankör araca ne kadar masraf yaparsanız yapın satarken yaptıklarınızın 10 da 1ini geri alabiliyorsunuz. :-\
Ynt: Karbüratör Ayarı Yardım Lütfen!!
Demek durum o kadar vahim. Sorunum tam ifade ettiğiniz gibi yani ayarlık bir durum değil bu peki 3.8 motora uygun hangi karbüratörü önerirsiniz?
Ekim ayında aldığım 73 model cj5e benden önceki sahibi tüp taktırmış. Benim arazi kullanımında hoşuma gitmeyen bir yöntem. Bu nedenle geçen haftalarda Lpg yi tamamen söktüm. Fakat araç şimdi karbüratör ayarı istiyor. Performansı artsın diye beklerken şimdi gaza basıldığında sanki biraz geç tepki...
Ynt: benzin göstergesi yardım lütfen!!
Cevaplar için çok teşekkür ederim fakat aracımda orjinal parça kullanmaya özen gösteriyorum. Sanırım bulabilirsem aynı parçalarla değişim yapacağım.
Ynt: benzin göstergesi yardım lütfen!!
Hayır benzin göstergesinde de hararet göstergesinde de hiç bir yaşam belirtisi yok. Ama sorunum benzinle zaten hararet göstergesinin harici olanı önpanele takılmış, saat gibi çalışıyor bir sorun yok.
Ynt: En yakışıklı ve orjinal CJ5 (takas olabilir)
Hardtopı merak edenler için şuan evimdeki kapalı garajda muhafaza etmekteyim. Aracı alan arkadaşa araçla birlikte vereceğim. Alana şimdiden hayırlı olsun..