Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alan 9001 midland cb telsiz
Densei echo ec-2018 mik
Sadelta power mik
Harici hoparlör
Wilson 5000 anten
Toplam ürünlerin kondisyonu gayet iyi aktif çalışır durumdalar herhangi bir sıkıntıları yok. Bakımıda yapıldı set halinde satılıkdır.
Ek olarak 24 volt dan 13.8 volt a düşüren adaptörde...
Ynt: Bu Araç Hakkında Fikirleriniz. (gittim Gördüm Resimlerini Çektim ) Lütfen Yardım.
Hahahaahhah :D abi nasıl bir anlatım şeklidir o :D elfce gibi geldi sanki bana ;D
Ynt: Bu Araç Hakkında Fikirleriniz. (gittim Gördüm Resimlerini Çektim ) Lütfen Yardım.
:D abi aydınlat bizi. Kulağa hoş gelen taraflarını anlat bizlere iyice gaza gelip icraata başlayalım 8)
baktım o araca üstad söz verilmisdi satıldı sanırsam yakalayamadık. söyle uygun bi 3.5 bulsam havada karada atlıcam 130 dur 110 dur hic bakmicam. Hic bisey olmadi alicam bi Series 3 109 inc ona...
iyi niyetli yardımsever yorumlarınız için teşekkür ederim.
Rica etsem FB link atabilirmisiniz acaba üstad.
Haklısın Erdal abi. yapıcak birşey yok, insanlar ile uğraşmak cidden çok zor. Hayırlısı artık aramaya devam :)
Haklısın Ünal abi. Yahu anlamıyorum bu insanlardaki ticaret mantığını, kimisi ihaleden alır üzerine 7 8 bin lira para koyar ilan acar, kimisi olmayan şeyleri var gösterir, kimisi araç konusunda bilgi...
Abi zaten fiyat önce 24.500 dü sonra 23.500 oldu dahada inmem yok söyle böyle dedi durdu abi. Sahibindende ilanını gördüm 20.000 lira yazmıs. Benimde icim sinmedi bu saatten sonra. Arayisa devam...
Değerli abilerim ablalarım arkadaslarım ve kardeşlerim. Dün gece metrobüsle eve dönerken bir bayinin önünde duran BEYAZ defender gördüm ve gidip bakmak istedim. Bugun aracın yanına gittim aracı gördüm sahibini aradım biraz bilgi aldım ama aklımda soru işaretleri kaldı. Sıfır motor sıfır...