blackbird kullanıcısının son içeriği

1. blackbird

Yardım Lütfen "Kiralık Karavan"

Ynt: Yardım Lütfen "Kiralık Karavan" Sally Caravan firması ile 2 kez görüştüm. Her ikisinde de size döneceğiz dediler, neredeyse 1 ay oldu geri dönüş yapmadılar.!!!
  2. blackbird

Araba ile Balkan Turu

Ynt: Araba ile Balkan Turu Selam Baykal bey, Gideceğimiz rotayı şu anda yapıyor olmanız bizim için çok güzel bir haber. Sizden çok önemli tiyolar alacağız. Benim firmamda çalışan 6 Bosna, Sırp, Hırvat, Makedon kökenli arkadaşlar olmasına rağmen (gezi öncesi rotayı onlar çizecek) sizden de...
  3. blackbird

Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı

Ynt: Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı Merhaba Seval Hanım, Üzüldük zamanında tabiki kafaya takacak bir şey yok. Sizi de bu mesaj sebebiyle yorduysam özür dilerim. Umarım hiç kimse haketmediği muameleleri görmez. Dostluğa binaen bir organizasyona destek verdik, madur olduk, severek yapmak...
  4. blackbird

Ynt: Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı Merhaba Seval Hanım, Bu eğitim ikiteker motosiklet klübü içerisinde organizasyonu yapılan ancak eğitimin İstanbul Sualtı Topluluğunun eğitimiydi.(en al satırda bu konuyla ilgili Alıntıyı göreceksiniz) Çünkü bizlere eğitimi hem Egemen Ergel hemde Altay Doyum...
  5. blackbird

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Karavan ile o bölgeye yapılan gezileri okudum. Senin de katılman muhteşem olur. Senin karavan yokmuydu ben var biliyorum. Çok araştırdım çoğu yerde karavan yok. Sally karavan telefonlarımı aldı bilgi verecek ama onlardan da 1...
  6. blackbird

Araba ile Balkan Turu

Ynt: Araba ile Balkan Turu Aslında aynı etabı biz Ağustos ayında yapmayı düşünüyoruz. 4 kişilik çekirdek aile olarak gideceğiz. Benim niyetimde 1 gece Kavala'da konaklamak. 2.gün Selanik'te çocuklara Atatürk'ün Doğduğu evi gezdireceğim. Devamında konaklamadan Ohri'ye geçeceğiz. Plansız bir...
  7. blackbird

Ynt: Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı Seval Hanım, Sanıyorum bu mesaja cevabı Egemen Ergel verdi ve sizde bu mesajı buraya yazdınız. İkiteker org sitesinde bu konu ile ilgili bir çok bilgi var, bu organizasyonun başarısız olması, hiç bir kursiyerin brövesini almadığı (1 kişi hariç) aleni yazılı...
  8. blackbird

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Nejat'cım sen de üyemisin buraya. Ben yeni üye oldum. İlk fırsatta konuşalım. Ağustos ayında 9 günlük Balkanlar'a gezi düşünüyorum. Belki bu konuda bana yardımcı olabilirsin.
  9. blackbird

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu PM nasıl atabiliyorum bulamadım bir türlü. Yakınsanız sizi oturduğum yere davet etsem, soğuk bira içerken bunları konuşsak nasıl olur?
  10. blackbird

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İlginize teşekkür ederim. Telefonunuzu aldım ilk fırsatta arayacağım.
  11. blackbird

Ynt: Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı Sanıyorum sorumluluk sahibi olmayan, işini layıkı ile yapmayan tüm üçkağıtçıların başvurduğu yöntem bu oluyor. Geçmiş yıllarda (2006 yılıydı sanıyorum) bende Kızıltoprak'ta adının Altay Doyum olduğunu hatırladığım bir hocanın kursuna gittim. 1 ay yada...
  12. blackbird

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Alican ve Mert bey teşekkür ederim. Hoşbulduk. Bana karavan kiralayabilmem konusunda kim yardımcı olabilir. Bir kaç firma ile görüştüm bazıları o tarihlerin dolu olduğunu, bazı firmalar şöförsüz vermediklerini söylediler. Tanıdığınız, bildiğiniz bir...
  13. blackbird

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu mükerrer yazılmıştır.
  14. blackbird

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Arkadaşlar, Yapacağım gezi ile ilgili araştırma yaparken site karşıma çıktı. Böylesine güzel bir siteye üye olmadan yapamadım. Sanıyorum yapacağım gezi güzergahına ait tüm raporları okudum, hepsi birbirinden muhteşem. Özellikle Rüzgar'ın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
muzomuco

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri