Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Servis Hatası
iki aya kadar aracı bitirmeyi planlıyorum inş bir aksilik çıkmazsa kurban bayramına arabamla giriceğim bakalım biraz uzun sürdü işlerimin yaz dönemi yoğunlundan yeni kurtulabiliyorum
Merhaba arkadaşlar
uzun zamandır konuyla ilgili gelişmeleri yazamadığım için özür dilerim ama bu usta beni bitirdi. konuyu ve son durumu özetlemek gerekirse
1- araç yolda giderken bir ses geldi ve durdu ataşehirdeki meşhur jeep servisine götürdüğümde zincirin koptuğu ve...
Ynt: Kırmızı Tatsız Karpuz
böcekle ilgili bir bilgiye hiç rastlamadım ama bu son günlerdeki genetik madde kararı sonrasında bir şeyler yapmış olabilirler inanırım
köklerine kabak aşılama olayı yeni bir konu değildir üretimi artırmak amacı ile yapılan karpuz köküne kabak aşısı var olan bir...
Ynt: 1968 Model Land Rover Series II
merhaba impesa
makasların kumlanabileceğini bilmiyordum kumlamadan kastımız
[attachment=1]
bu görüntüdekimidir acaba
birde ben ilk araç restorasyonuma başlayalı iki ay kadar oldu çok düşük bir bütçem olduğu için elimden geldiği kadar işleri kendim...
Merhaba Arkadaşlar
bu krom barı aracımı satın alırken eski sahibi vermişti ama benim araca uymadığı için satılyorum değerinde herhangi bir parçaylada takas edebilirim barın hangi araca uygun olduğunu hiç bilmiyorum detaylı fotolarını çekmeye çalıştım
Ynt: 1968 Model Land Rover Series II
Merhaha kinqberq
bendede 67 model bir series II var bende toplamaya çalışıyorum aracı sana başıma gelenlerle ilgili bir iki tavsiye verebilirim.
1) ben aracımı 4500 ytl ye almıştım benimkini forumlarda bulabilirsin bunun yanında baya toplu bir araç 5000...
abi şimdi telefonla görüştüm dün o tangırtı yaptığında piston kırılmış bir araba sekman sıkıştı diye tamire gidip ancak bu kadar iş gelir adamın başına ben yıkmam abi ama bile bilede kazıklanmam polisimiz var askerimiz var madursak onlar yardımcı olacaklar ben ne 3 kuruş...
Şimdi oto mekanikten hüseyin abiyi aradım ve dumuru onada anlattım oda motoru son açan kişinin bu sorumluluğu taşıdığını artık zincirdende onun meshul olduğunu anlattı sizleride durumdan bilgilendirmek istedim
Merhaba arkadaşlar
bir konuda sizede danışmak istedim. 67 model bir land rover defender ım var yaklaşık bir ay önce motorda yağ olmadığı için motoru kilitledim kayınpederimin tavsiye ettiği bir tamirciye aracı çektirdik. Olay şöyle gelişti yolda giderken ses gelmeye başladı sağa çektim motoru...
Ynt: Satılık Chrysler Jeep CJ 7 (1980) (Satıldı)
jeep34 dünde dediği gibi aracı alıcak olan arkadaş güle güle kullansın harika bir şey paspasları bile orjinal aracın şaşırdım valla
Merhaba arkadaşlar
İstanbul'da aracıma parça, lastik vb. ihtiyaçlar için gezebileceğim hurdacı varmı acaba bilenler paylaşırsa çok sevinirim anadolu yakasında oturduğum için tercihim anadolu yakasıdır.