Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dalış Okulu Tavsiyeleriniz
Kurbağa Adam Dalış Merkezi Bahçeşehir.Tavsiye bende 1 yıldız sertifikamı burdan aldım.Cüneyt ÇAKIN hocam ve Selda SARPKAYA
Ynt: Meskun Mahal Dışında Koruma Amaçlı Tüfek Bulundurma?
Slm.Konuyu kısaca özetleyim.Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi için bağlı bulunduğunu İlçe Emniyet Müdürlüğü Ruhsat ve Patlayıcı Maddeler Büro Amirliğine müracaat ediyorsunuz.Evrakları Tamamlayıp teslim edin en fazla 15 gün içinde satın alma...
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...
Haberlerde seyrettim.Faruk abiyi forumda gezerken fotolardan görmüştüm.Bırakın karşılıklı olmayı,fotodan ılımlı biri olduğunu hissettiriyordu.Hiç tanımdağım halde çok üzüldüm.ALLAH'tan rahmet eylesin.Mekanın cennet olsun.
Ynt: Polis Memuru
Çağrı kodun 1 ayı geçer.Yanlız bu konuları bilenlerin dediği gibi.Amatörde olsan o cihazla RESMİ kanallarda muhabere yapman yanlış.Genel müdürlüğün yazısı var.Cihazı kayıt ettirirsen sorun olmaz ,ama cihaz müdüriyetin demirbaşına geçer.Bu arada bende polis memuruyum.Çağrım...
Ynt: 2010 KASIM Dönemi AMATÖR TELSİZCİLİK SINAVI için Başvurular Başlamıştır.
arkadaşlar size tavsiyem.ben elektronik yüzünden 2 kez sınava girdim.ayrıca elektronikçiyim.eskiden zordu mors falan vardı.şimdi mors kolay ama elektronik bilgin yeterli degilse zorlamaya gerek yok.C sınıfı belge...
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)
kursa ismimizi yazdık ama malesef bizim polislik mesleği müsait olacam diyemiyorsunuz.kısmet başka kurslara.amatör telsizcilik sınavı için başvuracak arkadaşlar.kanun ve yönetmeliklere çalışın.sınav elektronik...
Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)
1 Cenk Sarıkaya
2 Orhan Bıyıklı
3 Berk Gemicioğlu
4 Sina Ataman
5 Selahattin Doğan
6 Kazım Doğan
7 Birol Özdal
8 Ünal Çelik
9 Şenol Ablak
10 Ümit YILDIZ
11 Cenk Coşkun
12 Seyhan Karaca
13 Kürşat Ergan
14 Erkan...
Ynt: Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi
ruhsattaki arkadaşın size karşı güveni olduğu için kabze konusunda zorlamamış.valla işin gerçeği ben ruhsata bakarken namlu boyu dahil kontrol ederdim.bu o arkadaşın size karşı bir cest olarak görmeniz gerekirdi:)
Ynt: Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor.
reha abi haklısın hizmet içi eğitim dedik ok.yanlız polislede bu iş olmuyor.vatandaşı bilinçlendirmek lazım kaç kişi amatör telsizin belgesiz taşımanın yasak olduğunu biliyor.Komple ülke olarak öncelikle bilinçlensek bence harika...
Ynt: Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor.
evet sizlerin fikirlerine katılıyorum.Bende bir polis olarak eger amatör telsizcilikle alakam olmasa bende inanın bilemem.arkadaşlarıma amatör telsizcilik sınavına girip belge alacağımı söylediğimde şaşırdılar.abi sen meslekte...