burakcagatay kullanıcısının son içeriği

1. B

tüm dustercıların dikkatine

Ynt: tüm dustercıların dikkatine Allah analı,babalı, sağlıklı, huzurlu, uzun bir yaşam nasip etsin inşallah :)
  2. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Merhaba,haklısınız olgun bey konuşmaları farklı yönlere çekmek isteyenler olabilir belki... öncelikle şöyle birkaç açıklama yapayım :) İlker beyin satış/pazarlama işinden çok tecrübe ve tavsiyeleri beni ilgilendiriyor.Sonuçta araç almak isteyen biri olarak bu işi bilen...
  3. B

Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1

Ynt: Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1 İnşallah...Olmadı Uygun lastik takıp corsa ile takılırım peşinize :)
  4. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Bu gün yetişemem size o zaman :( İnşallah yarın diyelim artık :)
  5. B

Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1

Ynt: Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1 İnşallah sağlıklı,sıhhatli olur ümit bey. 3,5 aylık oğlum var aynı İlker Beyin yazdığı gibi uykusuz geceler yaşıyorum :) Ayrıca benimde Duster'ım olsa bende gelirdim :)
  6. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster İlker bey sanırım bu gidişle bende size geleceğim :) Mesela bu gün saat kaça kadar oradasınız ?
  7. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Olurdu aslında ama takasta kullanacağım için riske sokmak istemiyorum olurda altı sürter falan :) değeri düşmesin aracımın :)
  8. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster teşekkür ederim şimdi anladım... Keşke sürekli okumak yerine bende yazsaymışım :)
  9. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster mesajınızı okudum ilker bey inşallah en kısa zamanda misafir olacağız. Yalnız ben neden mesaj atamıyorum çözemedim :)
  10. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster 4x2 yazmayın lütfen ben alana kadar sonra takılıp kalıyorum :) Bu arada yeri burası değil ama özelden mesaj atamadım size... Bana otomatik vites 2.el temiz bir megane'da lazım babam için zira babamın araba olayını halletmeden benim duster işi beklemede kalıyor...Bende...
  11. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Çok zevkli görünüyor :))
  12. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster İlker bey facebook teklifini kabul ettiğiniz için teşekkür ederim :)
  13. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster ben reklam olmasın diye yazmamıştım ama krokisi bile gelmiş sayfaya :) Bayi'ye 10 dk. mesafedeyim her gün önünden geçiyorum ilker beyide tanıyoruz artık :) Bende duster istiyorum benim niye dusterım yoook :)
  14. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Fazla yazmasamda en sıkı takipçilerden biriyim...Cumartesi kayışdağına gelmeyi çok isterdim ama o güne verilmiş bir sözüm var gelemeyeceğim :( (duster çıkarmı çıkamazmı görmek için değil ama sizlerle tanışmak için) Bu arada İlker bey yakında misafiriniz olacağım 4x2...
  15. B

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Hazır laf açılmışken sorayım :) Bu ön ve arka Demir muhabbetine bir ara ceza kesiliyor deniliyordu...Bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri