Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende çok iddali bir karavan yapmak değil amacım. Çadırdan daha iyi bir konfor versin yeterli.
ben teknik ölçülerini bulamadım internette elinizde mevcut varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Ynt: Bmw R80 Almayı Düşünüyorum..
R80GS hiç kullanmadım ama bir adet R1100GS e sahibim. hatta piyasadakilerin içinde en güçlü olanıda diyebilirim. çok keyiflidir kullanması. R80GS için asfaltta F650 ler bile onu geçer ve çok yakar derler. söylentiler bunlar. ama bütçem ve yerim olsa bir tane...
2006 yılında çok baktım ama almaktan boyumun uzunluğundan dolayı vazgeçtim. onun yerine Daelim S2 250 aldım. ama birçok kez denedim. dengeli ağırlık merkezi aşağıda olduğu için 140 kmh gibi süratlere çıkabiliyor. Ama benim bir arkadaşımda vardı aklına gelebilecek ne kadar arıza varsa verdi tamir...
Ynt: Actyon Sports mu Grand Vitara 1.9 DDiS Mi ?
bu konuya katılıyorum. Bundan önceki arabam Ford Fiesta 1.4 benzinli idi ben onun ile hafif offroad (piknik yollarından biraz ağır) tarzı yollara giriyor ve çıkıyordum. araç ve şöför iyi bi birleşim olduğunda ortaya muhteşem sonuçlar çıkıyor...
Ynt: Santa Fe Hakkında
test verileri var arabam.com da aşağıdaki linkte test ettiklerinde 8 lt mazot tüketmiş
http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=120&baslik=Santa%20Fe%20CRDI%20-Ağustos%202002
Ynt: Suzuki Jimny hakkında
şahsi fikrim fiorino ve türevi araçların söför mahalleri çok sıkıştırılmış gibi geliyor bacağınız diz kapağını sığmıyor. az yakması için bakıyorsanız doblo ya bakmanızı tavsiye ederim.
Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu?
ya benim aklıma bişi takıldı 5 kapılı 97 kasa ile 98-99 5 kapılı kasa hangisinin iç genişliği fazladır acep? yada aynımıdır?
Ynt: Kısa veya Uzun Vitara mı Yoksa Kısa Pajero mu?
malesef sadece dizel yeni kasada var 1.9 motor. baktığınız kasada dizel versiyon 2.0 olarak gördüm sahibinden ilanlarında ama fiyatları malum