Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 96 Hilux 2,8 ln 106 Aracım Var, Kilitli Diferansiyeli Var mı Yok mu Nasıl Anlarım?
öncelikle çok teşekkür ederim fakat hakan abiyi iyi tanıyorum ormandan çıkmalara beşyüz istiyo oda % 100 değil bilemiyorum kararsızım taktırdımmı %100 kilitli olsun diyorum sizce ne yapmalıyım
Ynt: 96 Hilux 2,8 ln 106 Aracım Var, Kilitli Diferansiyeli Var mı Yok mu Nasıl Anlarım?
taktırmak istiyorum defransiyeli değişmemmi lazım yoksa kilitlerinimi tedarik etmem lazım nerden bulurum bu kilitleri bu kilit denilen şey nasıl bişeydir tahmini bu işin maliyeti bana ne olur yardımlarınız...
umut söylediğinizi aynen yaptım aracın arka iki tekerinide yerden kestim ve tekeri döndürmeye başladım fakat diğer taraftaki teker çevirdiğim tekerin aksi istikametine dönüyor
Ynt: Bu da Benim Bartın'da Hazırladığım Aracım
emeğinize sağlık hakkaten canavar olmuş bende yeni yaptırıyorum ön tamponu kaça yaptırdınız ve nerede yaptırdınız yapan kişi ile irtibat kurmama yardımcı olabilirmisiniz saygılarımla
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Bende yeni sahip olduğum aracımı bugün itibariyle yaklaşık birbuçuk ay sürecek bir tadilat çalışması için trabzondaki TOYOTA servis atölyesine indirdim sizlerinde önerileri benim için çok kıymetli konunun duayenlerinden alacak olduğum fikirler...
Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum
araç gerçekten güzel olmuş hayırlı olsun şu anda bende 96 model topluyorum jant lastikler neye mal oldu ayrı ayrı fiyat belirtirmisiniz
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
96 hılux'a yan çamurluk kabartması ve schnolker takacam bu parçaları EN UYGUN nerden ve nasıl tedarik ederim NOT( yazacağım incilazca kelime hatalarımdan dolayı şimdiden özür)